Caleta del Sebo
Matkusta suoraan Haría lautta
Haría
Katso hinnat

Miten päästä Caleta del Sebo Haría lautalla ?

Etsitkö täydellistä Caleta del Sebo Haría lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Caleta del Sebo Haría on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Caleta del Sebo Haría voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Caleta del Sebo Haría -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Caleta del Sebo Haría -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Caleta del Sebo Haría sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Caleta del Sebo Haría lauttatietoa

Lähtösatama
Caleta del Sebo
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Haría
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
5 km
Lauttayhtiöt
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Ylitysten tiheys
19 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Caleta del Sebo Haría: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Caleta del Sebo Haría, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 15 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Caleta del Sebo - Haría, on 15 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Caleta del Sebo - Haría on 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 25 min saapua Haría, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Haría 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Caleta del Sebo satamasta klo 07:00. Viimeinen laiva Haría lähtee Caleta del Sebo satamasta klo 10:00.

Keskimääräinen hinta Caleta del Sebo - Haría-lauttaristeilylle.
15 €
Lauttojen hintaluokka Caleta del Sebo Haría (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 15 €
Keskimääräinen ylitysaika Caleta del Sebo - Haría
25 min
Ensimmäisen Haría menevän lautan lähtöaika
07:00
Viimeisen lautan lähtöaika Haría
10:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Haría
07:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Haría
10:25

Miksi ottaa lautta Caleta del Sebo Haría?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Caleta del Sebo Haría kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Haría. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Caleta del Sebo Haría on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Caleta del Sebo ja Haría välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero lautalla Caleta del Sebo ja Haría välisen 5 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Haría niin nopeasti!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Caleta del Sebo ja Haría välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Caleta del Sebo ja Haría välillä?

Jos haluat matkustaa Caleta del Sebo ja Haría välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
Biosfera Express harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Caleta del Sebo ja Haría satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Caleta del Sebo-Haría -hintoja ja varata Biosfera Expressin lipun Caleta del Sebo ja Haría välillä. Biosfera Express liikennöi Caleta del Sebo Haría 9 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Biosfera Expressistä
30 min
9 ylitystä päivässä
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Caleta del Sebo ja Haría satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Caleta del Sebo-Haría -hintoja ja varata Lineas Maritimas Romeroin lipun Caleta del Sebo ja Haría välillä. Lineas Maritimas Romero liikennöi Caleta del Sebo Haría 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Lineas Maritimas Romeroistä
30 min
10 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Caleta del Sebo? Mihin laivat saapuvat Haría?

Lähtösatama Caleta del Sebo

Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero lautat lähtevät Haría seuraavista Caleta del Sebo satamista:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kartta

Saapumissatama Haría

Lineas Maritimas Romero tai Biosfera Express alukset saapuvat Haría seuraavista satamista:

Orzola
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Caleta del Sebo Haría, Caleta del Sebo ja Haría välisen 5 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Caleta del Sebo ja Haría välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Biosfera Express ja Lineas Maritimas Romero). Tällä hetkellä Caleta del Sebo ja Haría välillä on 19 ylitystä päivässä.

Reitillä Caleta del Sebo-Haría liikennöi 2 lauttayhtiötä: Biosfera Express ja Lineas Maritimas Romero.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Caleta del Sebo ja Haría välisen matkan aikana matkustat 5 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Caleta del Sebo Haría, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 15 €. Havaitsemamme keskihinta oli 15 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Caleta del Sebo klo 07:00 kohti Haría.

Viimeinen lautta Haría lähtee Caleta del Sebo yleensä klo 10:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika