Capri
Matkusta suoraan Positano lautta
Positano
Katso hinnat

Miten päästä Capri Positano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Capri Positano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Capri Positano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Capri Positano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Capri Positano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Capri Positano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Capri Positano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Capri Positano lauttatietoa

Lähtösatama
Capri
Italia
Campania
Saapumissatama
Positano
Italia
Campania
Etäisyys
23 km
Lauttayhtiöt
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Capri Positano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Capri Positano, lippujen hinnat vaihtelevat 21 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 22 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Capri - Positano, on 22 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Capri - Positano on 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 50 min saapua Positano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Positano 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Capri satamasta klo 11:15. Viimeinen laiva Positano lähtee Capri satamasta klo 17:32.

Keskimääräinen hinta Capri - Positano-lauttaristeilylle.
22 €
Lauttojen hintaluokka Capri Positano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
21 € - 22 €
Keskimääräinen ylitysaika Capri - Positano
40 min
Ensimmäisen Positano menevän lautan lähtöaika
11:15
Viimeisen lautan lähtöaika Positano
17:32
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Positano
11:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Positano
18:10

Miksi ottaa lautta Capri Positano?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Capri Positano kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Positano. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Capri Positano on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Kilometrikaupalla ajaminen ei ole kovin rentouttavaa, varsinkin jos siihen lisätään ruuhkien ja onnettomuuksien riski. Capri Positano lauttamatka on päinvastainen! NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Saavut Positano stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Capri ja Positano välisen matkan jokaisella minuutilla, Capri satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Positano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Capri ja Positano välisen matkan aikana voit käydä NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Positano täynnä energiaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Capri ja Positano välillä?

Jos haluat matkustaa Capri ja Positano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Capri Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) perustettiin vuonna 1950, ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Yhtiö tarjoaa lauttaliikennepalveluja Napolinlahden ja Sardinian alueella. Vivanodalla voit vertailla Capri-Positano -hintoja ja varata NLG - Navigazione Libera del Golfoin lipun Capri ja Positano välillä. NLG - Navigazione Libera del Golfo liikennöi Capri Positano 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja NLG - Navigazione Libera del Golfoistä
30 min
3 ylitystä päivässä
Alicost Capri Positano
Alicost
Alicost harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Capri ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Capri-Positano -hintoja ja varata Alicostin lipun Capri ja Positano välillä. Lisätietoja Alicostistä
Positano Jet Capri Positano
Positano Jet
Positano Jet harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Capri ja Positano satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Capri-Positano -hintoja ja varata Positano Jetin lipun Capri ja Positano välillä. Lisätietoja Positano Jetistä
Alilauro Capri Positano
Alilauro
Alilauro on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Tyrrhenanmeren italialaisten saarten, kuten Ischian ja Caprin välillä. Vivanodalla voit vertailla Capri-Positano -hintoja ja varata Alilauroin lipun Capri ja Positano välillä. Alilauro liikennöi Capri Positano 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 20 min. Lisätietoja Alilauroistä
1 tuntia 20 min
7 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Capri? Mihin laivat saapuvat Positano?

Lähtösatama Capri

NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro lautat lähtevät Positano seuraavista Capri satamista:

Capri
Kartta

Saapumissatama Positano

Alilauro, Positano Jet, Alicost tai NLG - Navigazione Libera del Golfo alukset saapuvat Positano seuraavista satamista:

Positano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Capri Positano, Capri ja Positano välisen 23 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Capri ja Positano välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ja Alilauro). Tällä hetkellä Capri ja Positano välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Capri-Positano liikennöi 4 lauttayhtiötä: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ja Alilauro.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro.

Vertaa ennen varausta NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Alilauro hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Capri Positano -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Capri ja Positano välisen matkan aikana matkustat 23 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Capri Positano, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 21 € - 22 €. Havaitsemamme keskihinta oli 22 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Capri klo 11:15 kohti Positano.

Viimeinen lautta Positano lähtee Capri yleensä klo 17:32.

Millainen on Capri ja Positano välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Capri Positano suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Capri tapahtuvasta laivaan noususta Positano tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ja Alilauro merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Capri ja Positano.

Laivaan nousu Capri

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Capri Positano -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Capri satamassa / Capri lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Capri ja Positano väliselle reitille. / Etsi Capri lauttaterminaalissa NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Positano menevään lauttaan nouseminen / Capri lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet tai Alilauro henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Capri ja Positano välisellä lautalla

Alilauro, Positano Jet, Alicost tai NLG - Navigazione Libera del Golfo:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Positano on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Positano tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Positano satama on näkyvissä / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Positano satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Capri Positano mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Positano.
  • Positano on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Positano sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Positano on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika