Casamicciola Terme
Matkusta suoraan Procida lautta
Procida
Katso hinnat

Miten päästä Casamicciola Terme Procida lautalla ?

Etsitkö täydellistä Casamicciola Terme Procida lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Casamicciola Terme Procida on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Casamicciola Terme Procida voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Casamicciola Terme Procida -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten SNAV tai Caremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Casamicciola Terme Procida -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla SNAV tai Caremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Casamicciola Terme Procida sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Casamicciola Terme Procida lauttatietoa

Lähtösatama
Casamicciola Terme
Italia
Campania
Saapumissatama
Procida
Italia
Campania
Etäisyys
10 km
Lauttayhtiöt
SNAV, Caremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Casamicciola Terme Procida: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Casamicciola Terme Procida, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 65 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Casamicciola Terme - Procida, on 32 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Casamicciola Terme - Procida on 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Procida, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Procida 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Casamicciola Terme satamasta klo 07:10. Viimeinen laiva Procida lähtee Casamicciola Terme satamasta klo 17:30.

Keskimääräinen hinta Casamicciola Terme - Procida-lauttaristeilylle.
32 €
Lauttojen hintaluokka Casamicciola Terme Procida (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 65 €
Keskimääräinen ylitysaika Casamicciola Terme - Procida
27 min
Ensimmäisen Procida menevän lautan lähtöaika
07:10
Viimeisen lautan lähtöaika Procida
17:30
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
07:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Procida
18:00

Miksi ottaa lautta Casamicciola Terme Procida?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Casamicciola Terme Procida kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Procida. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Casamicciola Terme Procida on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Casamicciola Terme ja Procida välisen matkan aikana voit käydä SNAV tai Caremar -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Procida täynnä energiaa.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Casamicciola Terme ja Procida välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Procida poistuaksesi laivalta.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Casamicciola Terme ja Procida väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Casamicciola Terme ja Procida välillä?

Jos haluat matkustaa Casamicciola Terme ja Procida välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten SNAV tai Caremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

SNAV Casamicciola Terme Procida
SNAV
SNAV on italialainen lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Italian saarten ja Manner-Italian satamien välillä sekä kansainvälisiä palveluja Kroatiaan ja Albaniaan. Vivanodalla voit vertailla Casamicciola Terme-Procida -hintoja ja varata SNAVin lipun Casamicciola Terme ja Procida välillä. SNAV liikennöi Casamicciola Terme Procida 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja SNAVistä
20 min
4 ylitystä päivässä
Caremar Casamicciola Terme Procida
Caremar
Caremar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Casamicciola Terme ja Procida satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Casamicciola Terme-Procida -hintoja ja varata Caremarin lipun Casamicciola Terme ja Procida välillä. Lisätietoja Caremaristä

Mistä lähtevät lautat Casamicciola Terme? Mihin laivat saapuvat Procida?

Lähtösatama Casamicciola Terme

SNAV tai Caremar lautat lähtevät Procida seuraavista Casamicciola Terme satamista:

Casamicciola
Kartta

Saapumissatama Procida

Caremar tai SNAV alukset saapuvat Procida seuraavista satamista:

Procida
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Casamicciola Terme Procida, Casamicciola Terme ja Procida välisen 10 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Casamicciola Terme ja Procida välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (SNAV ja Caremar). Tällä hetkellä Casamicciola Terme ja Procida välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Casamicciola Terme-Procida liikennöi 2 lauttayhtiötä: SNAV ja Caremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat SNAV, Caremar.

Casamicciola Terme ja Procida välisen matkan aikana matkustat 10 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Casamicciola Terme Procida, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 14 € - 65 €. Havaitsemamme keskihinta oli 32 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Casamicciola Terme klo 07:10 kohti Procida.

Viimeinen lautta Procida lähtee Casamicciola Terme yleensä klo 17:30.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika