Cavo
Matkusta suoraan Piombino lautta
Piombino
Katso hinnat

Miten päästä Cavo Piombino lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cavo Piombino lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cavo Piombino on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cavo Piombino voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cavo Piombino -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Moby Lines tai Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cavo Piombino -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Moby Lines tai Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cavo Piombino sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cavo Piombino lauttatietoa

Lähtösatama
Cavo
Italia
Toscana
Saapumissatama
Piombino
Italia
Toscana
Etäisyys
11 km
Lauttayhtiöt
Moby Lines, Toremar
Ylitysten tiheys
10 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Cavo Piombino: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Cavo Piombino, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 110 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Cavo - Piombino, on 34 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Cavo - Piombino on 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 30 min saapua Piombino, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Piombino 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Cavo satamasta klo 07:10. Viimeinen laiva Piombino lähtee Cavo satamasta klo 14:40.

Keskimääräinen hinta Cavo - Piombino-lauttaristeilylle.
34 €
Lauttojen hintaluokka Cavo Piombino (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 110 €
Keskimääräinen ylitysaika Cavo - Piombino
25 min
Ensimmäisen Piombino menevän lautan lähtöaika
07:10
Viimeisen lautan lähtöaika Piombino
14:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
07:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Piombino
15:10

Miksi ottaa lautta Cavo Piombino?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Cavo Piombino kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Piombino. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Cavo Piombino on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Cavo ja Piombino väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Cavo Piombino lautalle voit ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, mutta ajoneuvosi tilavuuden rajoissa. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Piombino. Kannattaa kuitenkin kysyä Moby Lines tai Toremar miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Cavo ja Piombino välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Piombino poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cavo ja Piombino välillä?

Jos haluat matkustaa Cavo ja Piombino välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Moby Lines tai Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Moby Lines Cavo Piombino
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Cavo Piombino ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Cavo-Piombino -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Cavo ja Piombino välillä. Moby Lines liikennöi Cavo Piombino 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Moby Linesistä
30 min
5 ylitystä päivässä
Toremar Cavo Piombino
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Cavo-Piombino -hintoja ja varata Toremarin lipun Cavo ja Piombino välillä. Toremar liikennöi Cavo Piombino 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Toremaristä
20 min
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Cavo? Mihin laivat saapuvat Piombino?

Lähtösatama Cavo

Moby Lines tai Toremar lautat lähtevät Piombino seuraavista Cavo satamista:

Cavo
Kartta

Saapumissatama Piombino

Toremar tai Moby Lines alukset saapuvat Piombino seuraavista satamista:

Piombino
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Cavo Piombino, Cavo ja Piombino välisen 11 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Cavo ja Piombino välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Moby Lines ja Toremar). Tällä hetkellä Cavo ja Piombino välillä on 10 ylitystä päivässä.

Reitillä Cavo-Piombino liikennöi 2 lauttayhtiötä: Moby Lines ja Toremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Moby Lines, Toremar.

Cavo ja Piombino välisen matkan aikana matkustat 11 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Cavo Piombino, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 110 €. Havaitsemamme keskihinta oli 34 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Cavo klo 07:10 kohti Piombino.

Viimeinen lautta Piombino lähtee Cavo yleensä klo 14:40.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika