Ceuta
Matkusta suoraan Algeciras lautta
Algeciras
Katso hinnat

Miten päästä Ceuta Algeciras lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ceuta Algeciras lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ceuta Algeciras on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ceuta Algeciras voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ceuta Algeciras -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ceuta Algeciras -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ceuta Algeciras sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ceuta Algeciras lauttatietoa

Lähtösatama
Ceuta
Espanja
Saapumissatama
Algeciras
Espanja
Andalusia
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Ylitysten tiheys
20 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ceuta Algeciras: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ceuta Algeciras, lippujen hinnat vaihtelevat 29 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 109 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ceuta - Algeciras, on 68 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ceuta - Algeciras on 1 tuntia 2 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 15 min saapua Algeciras, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Algeciras 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Ceuta satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Algeciras lähtee Ceuta satamasta klo 21:45.

Keskimääräinen hinta Ceuta - Algeciras-lauttaristeilylle.
68 €
Lauttojen hintaluokka Ceuta Algeciras (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
29 € - 109 €
Keskimääräinen ylitysaika Ceuta - Algeciras
1 tuntia 2 min
Ensimmäisen Algeciras menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Algeciras
21:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Algeciras
07:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Algeciras
22:45

Miksi ottaa lautta Ceuta Algeciras?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ceuta Algeciras kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Algeciras. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ceuta Algeciras on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Ceuta Algeciras laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Algeciras varmasti jo levänneenä.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Ceuta satamasta Algeciras, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lepo hytissä
Vaikka hytin varaaminen Ceuta ja Algeciras väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ceuta ja Algeciras välillä?

Jos haluat matkustaa Ceuta ja Algeciras välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Ceuta Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Ceuta-Algeciras -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Ceuta ja Algeciras välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Ceuta Algeciras 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
1 tuntia 10 min
5 ylitystä päivässä
Baleària Ceuta Algeciras
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Ceuta-Algeciras -hintoja ja varata Baleàriain lipun Ceuta ja Algeciras välillä. Baleària liikennöi Ceuta Algeciras 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Baleàriaistä
1 tuntia
10 ylitystä päivässä
Naviera Armas Ceuta Algeciras
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Ceuta-Algeciras -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Ceuta ja Algeciras välillä. Lisätietoja Naviera Armasistä
FRS Iberia Ceuta Algeciras
FRS Iberia
FRS Iberia on espanjalainen lauttayhtiö, joka liikennöi Espanjan ja Marokon alueille. Vivanodalla voit vertailla Ceuta-Algeciras -hintoja ja varata FRS Iberiain lipun Ceuta ja Algeciras välillä. FRS Iberia liikennöi Ceuta Algeciras 5 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja FRS Iberiaistä
1 tuntia
5 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Ceuta? Mihin laivat saapuvat Algeciras?

Lähtösatama Ceuta

Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia lautat lähtevät Algeciras seuraavista Ceuta satamista:

Ceuta
Kartta

Saapumissatama Algeciras

FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Algeciras seuraavista satamista:

Algeciras
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ceuta Algeciras, Ceuta ja Algeciras välisen 29 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ceuta ja Algeciras välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ja FRS Iberia). Tällä hetkellä Ceuta ja Algeciras välillä on 20 ylitystä päivässä.

Reitillä Ceuta-Algeciras liikennöi 4 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ja FRS Iberia.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Vertaa ennen varausta Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ceuta Algeciras -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ceuta ja Algeciras välisen matkan aikana matkustat 29 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ceuta Algeciras, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 29 € - 109 €. Havaitsemamme keskihinta oli 68 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ceuta klo 06:30 kohti Algeciras.

Viimeinen lautta Algeciras lähtee Ceuta yleensä klo 21:45.

Millainen on Ceuta ja Algeciras välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Ceuta ja Algeciras välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ceuta ja laivasta poistumisesta Algeciras. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Ceuta ja Algeciras.

Lähtö Ceuta lautalla

Ennen kuin Ceuta Algeciras -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Ceuta satamaan / Sinun kannattaa saapua Ceuta satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària tai Acciona Trasmediterránea-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Ceuta ja Algeciras väliselle reitille. / Etsi Ceuta lauttaterminaalissa Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Algeciras menevään lauttaan nouseminen / Varo Ceuta lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Ceuta ja Algeciras välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas tai FRS Iberia laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Algeciras on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Algeciras tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Algeciras satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Algeciras satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Ceuta Algeciras mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Algeciras.
  • Laivalta poistuminen ja Algeciras tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Algeciras sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Algeciras on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika