Suositeltu reitti
Chalki
Matkusta suoraan Anafi lautta
Anafi
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Chalki
Matkusta lautta Diafani
Diafani
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Katso hinnat
Chalki
Matkusta lautta Santorini
Santorini
Matkusta lautta Anafi
Anafi
Katso hinnat

Miten päästä Chalki Anafi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Chalki Anafi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Chalki Anafi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Chalki Anafi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Chalki Anafi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Chalki Anafi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Chalki Anafi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Chalki Anafi lauttatietoa

Lähtösatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Anafi
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
165 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
11 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Chalki Anafi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Chalki Anafi, lippujen hinnat vaihtelevat 21 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 165 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Chalki - Anafi, on 93 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Chalki - Anafi on 9 tuntia 32 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 10 tuntia 35 min saapua Anafi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Anafi 8 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Chalki satamasta klo 17:00. Viimeinen laiva Anafi lähtee Chalki satamasta klo 19:00.

Keskimääräinen hinta Chalki - Anafi-lauttaristeilylle.
93 €
Lauttojen hintaluokka Chalki Anafi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
21 € - 165 €
Keskimääräinen ylitysaika Chalki - Anafi
9 tuntia 32 min
Ensimmäisen Anafi menevän lautan lähtöaika
17:00
Viimeisen lautan lähtöaika Anafi
19:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Anafi
01:30
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Anafi
05:35

Miksi ottaa lautta Chalki Anafi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Chalki Anafi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Anafi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Chalki Anafi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Chalki ja Anafi väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Chalki ja Anafi välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Anafi poistuaksesi laivalta.
Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Chalki Anafi perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Chalki, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Anafi lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Chalki ja Anafi välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Chalki ja Anafi välillä?

Jos haluat matkustaa Chalki ja Anafi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Chalki Anafi
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Chalki-Anafi-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Anafi -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Chalki ja Anafi välillä. ANEK Lines liikennöi Chalki Anafi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia. Lisätietoja ANEK Linesistä
11 tuntia
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Chalki Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Chalki-Anafi-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Anafi -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Chalki ja Anafi välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Chalki? Mihin laivat saapuvat Anafi?

Lähtösatama Chalki

ANEK Lines tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Anafi seuraavista Chalki satamista:

Chalki
Kartta

Saapumissatama Anafi

Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Anafi seuraavista satamista:

Anafi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Chalki Anafi, Chalki ja Anafi välisen 165 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 11 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Chalki ja Anafi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Chalki ja Anafi välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Chalki-Anafi liikennöi 2 lauttayhtiötä: ANEK Lines ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Chalki ja Anafi välisen matkan aikana matkustat 165 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Chalki Anafi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 21 € - 165 €. Havaitsemamme keskihinta oli 93 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Chalki klo 17:00 kohti Anafi.

Viimeinen lautta Anafi lähtee Chalki yleensä klo 19:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika