Chalki
Matkusta suoraan Fri lautta
Fri
Katso hinnat

Miten päästä Chalki Fri lautalla ?

Etsitkö täydellistä Chalki Fri lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Chalki Fri on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Chalki Fri voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Chalki Fri -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Chalki Fri -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Chalki Fri sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Chalki Fri lauttatietoa

Lähtösatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Fri
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
109 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Chalki Fri: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Chalki Fri, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 82 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Chalki - Fri, on 48 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Chalki - Fri on 4 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 4 tuntia 25 min saapua Fri, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Fri 4 tuntia 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Chalki satamasta klo 17:00. Viimeinen laiva Fri lähtee Chalki satamasta klo 19:00.

Keskimääräinen hinta Chalki - Fri-lauttaristeilylle.
48 €
Lauttojen hintaluokka Chalki Fri (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 82 €
Keskimääräinen ylitysaika Chalki - Fri
4 tuntia 25 min
Ensimmäisen Fri menevän lautan lähtöaika
17:00
Viimeisen lautan lähtöaika Fri
19:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
21:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Fri
23:25

Miksi ottaa lautta Chalki Fri?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Chalki Fri kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Fri. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Chalki Fri on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lautat ovat ihanteellisia perheille!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Chalki ja Fri välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Chalki, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Chalki ja Fri välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Chalki satamasta Fri, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Chalki ja Fri väliselle reitille ei tarvita lisämaksua, kunhan kaikki matkatavarat ovat autossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Fri. Kannattaa kuitenkin kysyä Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries henkilökunnalta, onko laivalla matkatavarasäilytys, jonne voit jättää laukkusi Fri saapumiseen asti.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Chalki ja Fri välillä?

Jos haluat matkustaa Chalki ja Fri välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aigaion Pelagos Chalki Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Fri -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Chalki ja Fri välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Sea Jets Chalki Fri
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Fri -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Chalki ja Fri välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä
ANEK Lines Chalki Fri
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Chalki-Fri-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Fri -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Chalki ja Fri välillä. ANEK Lines liikennöi Chalki Fri 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
5 tuntia 10 min
3 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Chalki Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Chalki-Fri-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Fri -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Chalki ja Fri välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Chalki? Mihin laivat saapuvat Fri?

Lähtösatama Chalki

Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries lautat lähtevät Fri seuraavista Chalki satamista:

Chalki
Kartta

Saapumissatama Fri

Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets tai Aigaion Pelagos alukset saapuvat Fri seuraavista satamista:

Kasos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Chalki Fri, Chalki ja Fri välisen 109 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Chalki ja Fri välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ja Blue Star Ferries). Tällä hetkellä Chalki ja Fri välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Chalki-Fri liikennöi 4 lauttayhtiötä: Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ja Blue Star Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Chalki Fri -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Chalki ja Fri välisen matkan aikana matkustat 109 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Chalki Fri, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 82 €. Havaitsemamme keskihinta oli 48 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Chalki klo 17:00 kohti Fri.

Viimeinen lautta Fri lähtee Chalki yleensä klo 19:00.

Millainen on Chalki Fri suuntautuva lautan ylitys?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Chalki ja Fri välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Chalki tapahtuvasta laivaan noususta Fri tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Chalki ja Fri.

Valmiina laivaan nousuun Chalki

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Chalki Fri -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Chalki satamassa / Sinun tulee saapua Chalki lauttaterminaaliin Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines tai Blue Star Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Chalki ja Fri väliselle reitille. / Mene Chalki lauttaterminaalin Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets tai Aigaion Pelagos:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Fri menevään lauttaan nouseminen / Chalki lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets tai Aigaion Pelagos:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Chalki ja Fri välisellä lautalla

Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets tai Aigaion Pelagos:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautan saapuminen Fri

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Fri:

  • Lähestyminen Fri satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Fri satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Chalki Fri mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Fri.
  • Fri on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Fri läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Fri alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika