Chalki
Matkusta suoraan Tilos lautta
Tilos
Katso hinnat

Miten päästä Chalki Tilos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Chalki Tilos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Chalki Tilos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Chalki Tilos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Chalki Tilos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Chalki Tilos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Chalki Tilos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Chalki Tilos lauttatietoa

Lähtösatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Tilos
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
31 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Alko Ferries
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
40 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Chalki Tilos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Chalki Tilos, lippujen hinnat vaihtelevat 16 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 80 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Chalki - Tilos, on 48 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Chalki - Tilos on 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 40 min saapua Tilos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Tilos 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Chalki satamasta klo 09:15. Viimeinen laiva Tilos lähtee Chalki satamasta klo 09:20.

Keskimääräinen hinta Chalki - Tilos-lauttaristeilylle.
48 €
Lauttojen hintaluokka Chalki Tilos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
16 € - 80 €
Keskimääräinen ylitysaika Chalki - Tilos
40 min
Ensimmäisen Tilos menevän lautan lähtöaika
09:15
Viimeisen lautan lähtöaika Tilos
09:20
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Tilos
09:55
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Tilos
10:00

Miksi ottaa lautta Chalki Tilos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Chalki Tilos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Tilos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Chalki Tilos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Chalki voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Tilos täynnä energiaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Chalki Tilos on paljon nopeampi lentäen. Mutta ei ole aina miellyttävää olla sidottuna istuimeen pitkiksi tunneiksi. Toisaalta Chalki-Tilos-risteilyllä Alko Ferries tai Dodekanisos Seaways lautalla sinulla on Chalki-Tilos-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Chalki Tilos täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Tilos saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Chalki ja Tilos välillä?

Jos haluat matkustaa Chalki ja Tilos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Chalki Tilos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Tilos -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Chalki ja Tilos välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Chalki Tilos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
40 min
2 ylitystä viikossa
Alko Ferries Chalki Tilos
Alko Ferries
Alko Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Chalki ja Tilos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Chalki-Tilos -hintoja ja varata Alko Ferriesin lipun Chalki ja Tilos välillä. Lisätietoja Alko Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Chalki? Mihin laivat saapuvat Tilos?

Lähtösatama Chalki

Dodekanisos Seaways tai Alko Ferries lautat lähtevät Tilos seuraavista Chalki satamista:

Chalki
Kartta

Saapumissatama Tilos

Alko Ferries tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Tilos seuraavista satamista:

Tilos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Chalki Tilos, Chalki ja Tilos välisen 31 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 40 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Chalki ja Tilos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Alko Ferries). Tällä hetkellä Chalki ja Tilos välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Chalki-Tilos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Alko Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Alko Ferries.

Chalki ja Tilos välisen matkan aikana matkustat 31 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Chalki Tilos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 16 € - 80 €. Havaitsemamme keskihinta oli 48 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Chalki klo 09:15 kohti Tilos.

Viimeinen lautta Tilos lähtee Chalki yleensä klo 09:20.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika