Cherbourg
Matkusta suoraan Guernsey lautta
Guernsey
Katso hinnat

Miten päästä Cherbourg Guernsey lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cherbourg Guernsey lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cherbourg Guernsey on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cherbourg Guernsey voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cherbourg Guernsey -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Condor Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cherbourg Guernsey -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Condor Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cherbourg Guernsey sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cherbourg Guernsey lauttatietoa

Lähtösatama
Cherbourg
Ranska
Normandia
Saapumissatama
Guernsey
Yhdistynyt Kuningaskunta
Kanaalisaaret
Etäisyys
73 km
Lauttayhtiöt
Condor Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cherbourg ja Guernsey välillä?

Jos haluat matkustaa Cherbourg ja Guernsey välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Condor Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Condor Ferries Cherbourg Guernsey
Condor Ferries
Condor Ferries on vuodesta 1964 lähtien ollut johtava yhtiö St Malon ja Kanaalisaarten sekä Ison-Britannian välisissä yhteyksissä. Vivanodalla voit vertailla Cherbourg-Guernsey -hintoja ja varata Condor Ferriesin lipun Cherbourg ja Guernsey välillä. Lisätietoja Condor Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Cherbourg? Mihin laivat saapuvat Guernsey?

Lähtösatama Cherbourg

Condor Ferries lautat lähtevät Guernsey seuraavista Cherbourg satamista:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Guernsey

Condor Ferries alukset saapuvat Guernsey seuraavista satamista:

Saint Peter Guernsey Terminal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika