Suositeltu reitti
Cherbourg
Matkusta suoraan Rosslare lautta
Rosslare
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Cherbourg
Matkusta lautta Dublin
Dublin
Matkusta juna, bussi Rosslare
Rosslare
Katso hinnat

Miten päästä Cherbourg Rosslare lautalla ?

Etsitkö täydellistä Cherbourg Rosslare lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Cherbourg Rosslare on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Cherbourg Rosslare voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Cherbourg Rosslare -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries tai Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Cherbourg Rosslare -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Cherbourg Rosslare sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Cherbourg Rosslare lauttatietoa

Lähtösatama
Cherbourg
Ranska
Normandia
Saapumissatama
Rosslare
Irlanti
Etäisyys
444 km
Lauttayhtiöt
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Ylitysten tiheys
1 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
16 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Cherbourg Rosslare: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Cherbourg Rosslare, lippujen hinnat vaihtelevat 75 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 832 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Cherbourg - Rosslare, on 245 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Cherbourg - Rosslare on 17 tuntia 17 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 19 tuntia saapua Rosslare, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Rosslare 15 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Cherbourg satamasta klo 15:00. Viimeinen laiva Rosslare lähtee Cherbourg satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Cherbourg - Rosslare-lauttaristeilylle.
245 €
Lauttojen hintaluokka Cherbourg Rosslare (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
75 € - 832 €
Keskimääräinen ylitysaika Cherbourg - Rosslare
17 tuntia 17 min
Ensimmäisen Rosslare menevän lautan lähtöaika
15:00
Viimeisen lautan lähtöaika Rosslare
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Rosslare
05:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Rosslare
14:30

Miksi ottaa lautta Cherbourg Rosslare?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Cherbourg Rosslare kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Rosslare. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Cherbourg Rosslare on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Cherbourg ja Rosslare välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Cherbourg Rosslare laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Aluksella on Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Aloitat lomasi Rosslare varmasti jo levänneenä.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Cherbourg Rosslare perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Cherbourg, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Lapsesi muistavat Cherbourg ja Rosslare välisen lauttamatkan pitkään.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Cherbourg ja Rosslare välillä?

Jos haluat matkustaa Cherbourg ja Rosslare välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Cherbourg Rosslare
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Cherbourg-Rosslare -hintoja ja varata Stena Linein lipun Cherbourg ja Rosslare välillä. Lisätietoja Stena Lineistä
Brittany Ferries Cherbourg Rosslare
Brittany Ferries
Brittany Ferries on bretagnelainen laivayhtiö, joka harjoittaa lauttaliikennettä Englantiin, Irlantiin ja Espanjaan. Vivanodalla voit vertailla Cherbourg-Rosslare -hintoja ja varata Brittany Ferriesin lipun Cherbourg ja Rosslare välillä. Brittany Ferries liikennöi Cherbourg Rosslare 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 16 tuntia. Lisätietoja Brittany Ferriesistä
16 tuntia
1 ylitystä viikossa
Irish Ferries Cherbourg Rosslare
Irish Ferries
Irish Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlannin ja Ison-Britannian sekä Irlannin ja Ranskan välillä. Vivanodalla voit vertailla Cherbourg-Rosslare -hintoja ja varata Irish Ferriesin lipun Cherbourg ja Rosslare välillä. Lisätietoja Irish Ferriesistä
Celtic Link Ferries Cherbourg Rosslare
Celtic Link Ferries
Celtic Link Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Ranska ja Irlanti, mukaan lukien lauttaliikenne Cherbourg ja Rosslare satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Cherbourg-Rosslare -hintoja ja varata Celtic Link Ferriesin lipun Cherbourg ja Rosslare välillä. Lisätietoja Celtic Link Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Cherbourg? Mihin laivat saapuvat Rosslare?

Lähtösatama Cherbourg

Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries lautat lähtevät Rosslare seuraavista Cherbourg satamista:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Rosslare

Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line alukset saapuvat Rosslare seuraavista satamista:

Rosslare Europort Ferries
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Cherbourg Rosslare.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Cherbourg Rosslare, Cherbourg ja Rosslare välisen 444 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 16 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Cherbourg ja Rosslare välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ja Celtic Link Ferries). Tällä hetkellä Cherbourg ja Rosslare välillä on 1 ylitystä viikossa.

Reitillä Cherbourg-Rosslare liikennöi 4 lauttayhtiötä: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ja Celtic Link Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Vertaa ennen varausta Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Cherbourg Rosslare -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Cherbourg ja Rosslare välisen matkan aikana matkustat 444 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Cherbourg Rosslare, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 75 € - 832 €. Havaitsemamme keskihinta oli 245 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Cherbourg klo 15:00 kohti Rosslare.

Viimeinen lautta Rosslare lähtee Cherbourg yleensä klo 21:00.

Koe Cherbourg ja Rosslare välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Cherbourg ja Rosslare välillä olisi. Jotta voisit uppoutua Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries tai Stena Line laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Cherbourg ja laivasta poistumisesta Rosslare. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Cherbourg ja Rosslare.

Lähtö Cherbourg lautalla

Ennen kuin Cherbourg Rosslare -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Cherbourg satamassa / Sinun tulee saapua Cherbourg lauttaterminaaliin Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Cherbourg ja Rosslare väliselle reitille. / Mene Cherbourg lauttaterminaalin Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Rosslare menevään lauttaan nouseminen / Varo Cherbourg lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Ajoneuvossasi Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries tai Celtic Link Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Cherbourg ja Rosslare välinen risteily: laivalla...

Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries tai Stena Line:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Rosslare

Tässä on tietoa Rosslare tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Rosslare satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Rosslare satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Cherbourg Rosslare mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Rosslare.
  • Rosslare on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Rosslare. Vihdoin ja viimein oleskelusi Rosslare alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika