Chios
Matkusta suoraan Cesme lautta
Cesme
Katso hinnat

Miten päästä Chios Cesme lautalla ?

Etsitkö täydellistä Chios Cesme lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Chios Cesme on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Chios Cesme voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Chios Cesme -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Ertürk Lines tai Turyol, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Chios Cesme -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Ertürk Lines tai Turyol laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Chios Cesme sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Chios Cesme lauttatietoa

Lähtösatama
Chios
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Saapumissatama
Cesme
Turkki
Etäisyys
15 km
Lauttayhtiöt
Ertürk Lines, Turyol
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Chios Cesme: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Chios Cesme, lippujen hinnat vaihtelevat 36 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 192 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Chios - Cesme, on 112 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Chios - Cesme on 35 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 35 min saapua Cesme, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Cesme 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Chios satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Cesme lähtee Chios satamasta klo 18:00.

Keskimääräinen hinta Chios - Cesme-lauttaristeilylle.
112 €
Lauttojen hintaluokka Chios Cesme (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
36 € - 192 €
Keskimääräinen ylitysaika Chios - Cesme
35 min
Ensimmäisen Cesme menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Cesme
18:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Cesme
09:05
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Cesme
19:35

Miksi ottaa lautta Chios Cesme?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Chios Cesme kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Cesme. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Chios Cesme on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Koska auton kuljettaminen pitkillä matkoilla vaatii kohonnutta valppautta, ajaminen on uuvuttavaa. Chios Cesme lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Ertürk Lines tai Turyol liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Cesme stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Chios ja Cesme välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Chios, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Cesme lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Chios ja Cesme välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Chios ja Cesme välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Chios ja Cesme välillä?

Jos haluat matkustaa Chios ja Cesme välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Ertürk Lines tai Turyol, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Ertürk Lines Chios Cesme
Ertürk Lines
Ertürk Lines harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Chios ja Cesme satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Chios-Cesme -hintoja ja varata Ertürk Linesin lipun Chios ja Cesme välillä. Ertürk Lines liikennöi Chios Cesme 7 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Ertürk Linesistä
20 min
7 ylitystä viikossa
Turyol Chios Cesme
Turyol
Turyol harjoittaa lauttaliikennettä Turkki ja Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Chios ja Cesme satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Chios-Cesme -hintoja ja varata Turyolin lipun Chios ja Cesme välillä. Turyol liikennöi Chios Cesme 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Turyolistä
40 min
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Chios? Mihin laivat saapuvat Cesme?

Lähtösatama Chios

Ertürk Lines tai Turyol lautat lähtevät Cesme seuraavista Chios satamista:

Chios
Kartta

Saapumissatama Cesme

Turyol tai Ertürk Lines alukset saapuvat Cesme seuraavista satamista:

Cesme
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Chios Cesme, Chios ja Cesme välisen 15 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Chios ja Cesme välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Ertürk Lines ja Turyol). Tällä hetkellä Chios ja Cesme välillä on 4 ylitystä päivässä.

Reitillä Chios-Cesme liikennöi 2 lauttayhtiötä: Ertürk Lines ja Turyol.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Ertürk Lines, Turyol.

Chios ja Cesme välisen matkan aikana matkustat 15 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Chios Cesme, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 36 € - 192 €. Havaitsemamme keskihinta oli 112 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Chios klo 08:30 kohti Cesme.

Viimeinen lautta Cesme lähtee Chios yleensä klo 18:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika