Ciutadella de Menorca
Matkusta suoraan Alcudia lautta
Alcudia
Katso hinnat

Miten päästä Ciutadella de Menorca Alcudia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ciutadella de Menorca Alcudia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ciutadella de Menorca Alcudia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ciutadella de Menorca Alcudia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ciutadella de Menorca Alcudia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines tai Trasmed, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ciutadella de Menorca Alcudia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ciutadella de Menorca Alcudia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ciutadella de Menorca Alcudia lauttatietoa

Lähtösatama
Ciutadella de Menorca
Espanja
Baleaarit
Saapumissatama
Alcudia
Espanja
Baleaarit
Etäisyys
62 km
Lauttayhtiöt
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Ylitysten tiheys
6 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Ciutadella de Menorca Alcudia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Ciutadella de Menorca Alcudia, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 230 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Ciutadella de Menorca - Alcudia, on 137 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Ciutadella de Menorca - Alcudia on 1 tuntia 27 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia saapua Alcudia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Alcudia 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Ciutadella de Menorca satamasta klo 10:00. Viimeinen laiva Alcudia lähtee Ciutadella de Menorca satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Ciutadella de Menorca - Alcudia-lauttaristeilylle.
137 €
Lauttojen hintaluokka Ciutadella de Menorca Alcudia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 230 €
Keskimääräinen ylitysaika Ciutadella de Menorca - Alcudia
1 tuntia 27 min
Ensimmäisen Alcudia menevän lautan lähtöaika
10:00
Viimeisen lautan lähtöaika Alcudia
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Alcudia
12:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Alcudia
23:00

Miksi ottaa lautta Ciutadella de Menorca Alcudia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Ciutadella de Menorca Alcudia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Alcudia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Ciutadella de Menorca Alcudia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries lautalla Ciutadella de Menorca ja Alcudia välisen 62 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla laivoilla on loungeja, ravintoloita, kävelykansia ja joskus paljon muutakin.... Ciutadella de Menorca-Alcudia risteily saattaa jopa jäädä hieman liian lyhyeksi!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Ciutadella de Menorca satamasta Alcudia, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Ciutadella de Menorca Alcudia. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Ciutadella de Menorca-Alcudia-reitillä Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Täysin erilainen kokemus kuin lentäminen!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä?

Jos haluat matkustaa Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Acciona Trasmediterránea Ciutadella de Menorca Alcudia
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea perustettiin vuonna 1989, ja sen toimipaikka on Barcelonassa, Espanjassa. Yhtiö palvelee Espanjan, Ranskan ja Italian Välimeren alueita. Vivanodalla voit vertailla Ciutadella de Menorca-Alcudia -hintoja ja varata Acciona Trasmediterráneain lipun Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä. Acciona Trasmediterránea liikennöi Ciutadella de Menorca Alcudia 12 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Acciona Trasmediterráneaistä
1 tuntia 50 min
12 ylitystä viikossa
Trasmed Ciutadella de Menorca Alcudia
Trasmed
Trasmed harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ciutadella de Menorca ja Alcudia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ciutadella de Menorca-Alcudia -hintoja ja varata Trasmedin lipun Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä. Lisätietoja Trasmedistä
Menorca Lines Ciutadella de Menorca Alcudia
Menorca Lines
Menorca Lines harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ciutadella de Menorca ja Alcudia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ciutadella de Menorca-Alcudia -hintoja ja varata Menorca Linesin lipun Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä. Lisätietoja Menorca Linesistä
Iscomar Ciutadella de Menorca Alcudia
Iscomar
Iscomar harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Ciutadella de Menorca ja Alcudia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Ciutadella de Menorca-Alcudia -hintoja ja varata Iscomarin lipun Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä. Lisätietoja Iscomaristä
Baleària Ciutadella de Menorca Alcudia
Baleària
Baleària on vuonna 1997 perustettu lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Valencia, Espanja. Se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Ciutadella de Menorca-Alcudia -hintoja ja varata Baleàriain lipun Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä. Baleària liikennöi Ciutadella de Menorca Alcudia 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Baleàriaistä
1 tuntia 10 min
4 ylitystä päivässä
Corsica Ferries Ciutadella de Menorca Alcudia
Corsica Ferries
Corsica Ferries on ranskalais-italialainen lauttayhtiö, joka liikennöi Korsikan ja Sardinian kautta Manner-Ranskasta ja Italiasta. Vivanodalla voit vertailla Ciutadella de Menorca-Alcudia -hintoja ja varata Corsica Ferriesin lipun Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä. Lisätietoja Corsica Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Ciutadella de Menorca? Mihin laivat saapuvat Alcudia?

Lähtösatama Ciutadella de Menorca

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries lautat lähtevät Alcudia seuraavista Ciutadella de Menorca satamista:

Ciutadella
Kartta
Ciutadella
Kartta

Saapumissatama Alcudia

Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed tai Acciona Trasmediterránea alukset saapuvat Alcudia seuraavista satamista:

La Alcudia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Ciutadella de Menorca Alcudia, Ciutadella de Menorca ja Alcudia välisen 62 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ja Corsica Ferries). Tällä hetkellä Ciutadella de Menorca ja Alcudia välillä on 6 ylitystä päivässä.

Reitillä Ciutadella de Menorca-Alcudia liikennöi 6 lauttayhtiötä: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ja Corsica Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Vertaa ennen varausta Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Ciutadella de Menorca Alcudia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Ciutadella de Menorca ja Alcudia välisen matkan aikana matkustat 62 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Ciutadella de Menorca Alcudia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 12 € - 230 €. Havaitsemamme keskihinta oli 137 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Ciutadella de Menorca klo 10:00 kohti Alcudia.

Viimeinen lautta Alcudia lähtee Ciutadella de Menorca yleensä klo 21:00.

Millainen on Ciutadella de Menorca ja Alcudia välinen lauttamatka?

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Ciutadella de Menorca Alcudia suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Jotta voisit uppoutua Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines tai Trasmed laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Ciutadella de Menorca ja laivasta poistumisesta Alcudia. Löydät myös käytännön tietoa Ciutadella de Menorca ja Alcudia.

Laivaan nousu Ciutadella de Menorca

Ennen kuin Ciutadella de Menorca Alcudia -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Ciutadella de Menorca satamaan / Ciutadella de Menorca lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Ciutadella de Menorca ja Alcudia väliselle reitille. / Mene Ciutadella de Menorca lauttaterminaalin Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed tai Acciona Trasmediterránea:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Alcudia menevään lauttaan nouseminen / Varo Ciutadella de Menorca lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Ciutadella de Menorca ja Alcudia välisellä lautalla

Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària tai Corsica Ferries laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautta lähestyy Alcudia, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Alcudia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Alcudia satamaan / Autotalliin pääsee vasta miehistön kutsusta. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. Jos haluat odottaa, suosittelemme seuraamaan Alcudia satamaan saapumista ulkokannelta.
  • Tyhjennä hytti. / Jos olet matkustanut Ciutadella de Menorca Alcudia mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Alcudia.
  • Laivalta poistuminen ja Alcudia tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Alcudia läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Alcudia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika