Suositeltu reitti
Civitavecchia
Matkusta suoraan Arbatax lautta
Arbatax
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Civitavecchia
Matkusta lautta Olbia
Olbia
Matkusta lautta Arbatax
Arbatax
Katso hinnat

Miten päästä Civitavecchia Arbatax lautalla ?

Etsitkö täydellistä Civitavecchia Arbatax lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Civitavecchia Arbatax on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Civitavecchia Arbatax voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Civitavecchia Arbatax -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci tai Saremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Civitavecchia Arbatax -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Civitavecchia Arbatax sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Civitavecchia Arbatax lauttatietoa

Lähtösatama
Civitavecchia
Italia
Latium
Saapumissatama
Arbatax
Italia
Sardinia
Etäisyys
298 km
Lauttayhtiöt
Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Civitavecchia Arbatax: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Civitavecchia Arbatax, lippujen hinnat vaihtelevat 38 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 181 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Civitavecchia - Arbatax, on 110 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Civitavecchia - Arbatax on 9 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 9 tuntia saapua Arbatax, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Arbatax 9 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Civitavecchia satamasta klo 20:00.

Keskimääräinen hinta Civitavecchia - Arbatax-lauttaristeilylle.
110 €
Lauttojen hintaluokka Civitavecchia Arbatax (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
38 € - 181 €
Keskimääräinen ylitysaika Civitavecchia - Arbatax
9 tuntia
Ensimmäisen Arbatax menevän lautan lähtöaika
20:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Arbatax
05:00

Miksi ottaa lautta Civitavecchia Arbatax?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Civitavecchia Arbatax kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Arbatax. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Civitavecchia Arbatax on ihanteellinen tapa matkustaa.

Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Jätät sen sinne Civitavecchia ja Arbatax välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Arbatax poistuaksesi laivalta.
Ota mukaan rajoittamaton määrä matkatavaroita
Muissa liikennemuodoissa matkatavaroiden määrä on usein rajoitettu yhteen matkatavaraan, ja jokaisesta ylimääräisestä matkatavarasta peritään maksu. Kun nouset Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines lauttaan Civitavecchia, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Arbatax. Kannattaa kuitenkin kysyä Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines miehistöltä, sillä usein matkustajille tarjotaan matkatavarakaappeja, joissa he voivat säilyttää matkatavaroitaan matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Nautit 360 asteen merinäköalasta Civitavecchia satamasta Arbatax, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Civitavecchia ja Arbatax välillä?

Jos haluat matkustaa Civitavecchia ja Arbatax välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Tirrenia di Navigazione Civitavecchia Arbatax
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Cagliari, Sardinia. Se on perustettu vuonna 1946, ja se tarjoaa laivayhteyksiä useisiin kohteisiin Italiassa ja Sardiniassa. Vivanodalla voit vertailla Civitavecchia-Arbatax -hintoja ja varata Tirrenia di Navigazionein lipun Civitavecchia ja Arbatax välillä. Tirrenia di Navigazione liikennöi Civitavecchia Arbatax 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 10 tuntia. Lisätietoja Tirrenia di Navigazioneistä
10 tuntia
2 ylitystä viikossa
Grimaldi Lines Civitavecchia Arbatax
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines on perustettu vuonna 1947 ja sen kotipaikka on Napoli, Italia. Se tarjoaa lauttaliikennepalveluja useisiin kohteisiin Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa. Vivanodalla voit vertailla Civitavecchia-Arbatax -hintoja ja varata Grimaldi Linesin lipun Civitavecchia ja Arbatax välillä. Lisätietoja Grimaldi Linesistä

Mistä lähtevät lautat Civitavecchia? Mihin laivat saapuvat Arbatax?

Lähtösatama Civitavecchia

Tirrenia di Navigazione tai Grimaldi Lines lautat lähtevät Arbatax seuraavista Civitavecchia satamista:

Civitavecchia
Kartta

Saapumissatama Arbatax

Grimaldi Lines tai Tirrenia di Navigazione alukset saapuvat Arbatax seuraavista satamista:

Porti di Tortoli Arbatax
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Civitavecchia Arbatax.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Civitavecchia Arbatax, Civitavecchia ja Arbatax välisen 298 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Civitavecchia ja Arbatax välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Tirrenia di Navigazione ja Grimaldi Lines). Tällä hetkellä Civitavecchia ja Arbatax välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Civitavecchia-Arbatax liikennöi 2 lauttayhtiötä: Tirrenia di Navigazione ja Grimaldi Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Civitavecchia ja Arbatax välisen matkan aikana matkustat 298 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Civitavecchia Arbatax, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 38 € - 181 €. Havaitsemamme keskihinta oli 110 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Civitavecchia klo 20:00 kohti Arbatax.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika