Corralejo
Matkusta suoraan Playa Blanca lautta
Playa Blanca
Katso hinnat

Miten päästä Corralejo Playa Blanca lautalla ?

Etsitkö täydellistä Corralejo Playa Blanca lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Corralejo Playa Blanca on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Corralejo Playa Blanca voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Corralejo Playa Blanca -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Corralejo Playa Blanca -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Corralejo Playa Blanca sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Corralejo Playa Blanca lauttatietoa

Lähtösatama
Corralejo
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Playa Blanca
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
15 km
Lauttayhtiöt
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Ylitysten tiheys
20 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Corralejo Playa Blanca: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Corralejo Playa Blanca, lippujen hinnat vaihtelevat 18 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 74 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Corralejo - Playa Blanca, on 39 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Corralejo - Playa Blanca on 29 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 35 min saapua Playa Blanca, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Playa Blanca 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Corralejo satamasta klo 06:15. Viimeinen laiva Playa Blanca lähtee Corralejo satamasta klo 14:15.

Keskimääräinen hinta Corralejo - Playa Blanca-lauttaristeilylle.
39 €
Lauttojen hintaluokka Corralejo Playa Blanca (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
18 € - 74 €
Keskimääräinen ylitysaika Corralejo - Playa Blanca
29 min
Ensimmäisen Playa Blanca menevän lautan lähtöaika
06:15
Viimeisen lautan lähtöaika Playa Blanca
14:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Playa Blanca
06:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Playa Blanca
14:40

Miksi ottaa lautta Corralejo Playa Blanca?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Corralejo Playa Blanca kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Playa Blanca. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Corralejo Playa Blanca on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Corralejo voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Playa Blanca täynnä energiaa.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Corralejo Playa Blanca lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Playa Blanca stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Corralejo ja Playa Blanca väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Corralejo ja Playa Blanca välillä?

Jos haluat matkustaa Corralejo ja Playa Blanca välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Naviera Armas Corralejo Playa Blanca
Naviera Armas
Naviera Armas on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret. Se on perustettu vuonna 1971, ja se tarjoaa ylityksiä useisiin kohteisiin Kanariansaarilla, Espanjassa ja Marokossa. Vivanodalla voit vertailla Corralejo-Playa Blanca -hintoja ja varata Naviera Armasin lipun Corralejo ja Playa Blanca välillä. Naviera Armas liikennöi Corralejo Playa Blanca 6 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 40 min. Lisätietoja Naviera Armasistä
40 min
6 ylitystä päivässä
Fred Olsen Express Corralejo Playa Blanca
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express on Las Palmasissa, Kanariansaarilla sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttamatkoja eri kohteisiin Espanjassa ja Portugalissa. Vivanodalla voit vertailla Corralejo-Playa Blanca -hintoja ja varata Fred Olsen Expressin lipun Corralejo ja Playa Blanca välillä. Fred Olsen Express liikennöi Corralejo Playa Blanca 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Fred Olsen Expressistä
30 min
7 ylitystä päivässä
Lineas Maritimas Romero Corralejo Playa Blanca
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Corralejo ja Playa Blanca satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Corralejo-Playa Blanca -hintoja ja varata Lineas Maritimas Romeroin lipun Corralejo ja Playa Blanca välillä. Lineas Maritimas Romero liikennöi Corralejo Playa Blanca 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 50 min. Lisätietoja Lineas Maritimas Romeroistä
50 min
7 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Corralejo? Mihin laivat saapuvat Playa Blanca?

Lähtösatama Corralejo

Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero lautat lähtevät Playa Blanca seuraavista Corralejo satamista:

Corralejo
Kartta

Saapumissatama Playa Blanca

Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express tai Naviera Armas alukset saapuvat Playa Blanca seuraavista satamista:

Playa Blanca
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Corralejo Playa Blanca, Corralejo ja Playa Blanca välisen 15 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Corralejo ja Playa Blanca välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Naviera Armas, Fred Olsen Express ja Lineas Maritimas Romero). Tällä hetkellä Corralejo ja Playa Blanca välillä on 20 ylitystä päivässä.

Reitillä Corralejo-Playa Blanca liikennöi 3 lauttayhtiötä: Naviera Armas, Fred Olsen Express ja Lineas Maritimas Romero.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Vertaa ennen varausta Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Corralejo Playa Blanca -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Corralejo ja Playa Blanca välisen matkan aikana matkustat 15 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Corralejo Playa Blanca, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 18 € - 74 €. Havaitsemamme keskihinta oli 39 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Corralejo klo 06:15 kohti Playa Blanca.

Viimeinen lautta Playa Blanca lähtee Corralejo yleensä klo 14:15.

Koe Corralejo ja Playa Blanca välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Corralejo ja Playa Blanca välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Corralejo tapahtuvasta laivaan noususta Playa Blanca tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Naviera Armas, Fred Olsen Express ja Lineas Maritimas Romero merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Corralejo ja Playa Blanca.

Laivaan nousu Corralejo

Ennen kuin lähdet Corralejo Playa Blanca -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Corralejo satamaan / Sinun kannattaa saapua Corralejo satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express tai Naviera Armas-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen varauksesi ei ole enää taattu.
  • Sisäänkirjautuminen Corralejo ja Playa Blanca väliselle reitille. / Etsi Corralejo lauttaterminaalissa Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Playa Blanca menevään lauttaan nouseminen / Corralejo lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Autolla seuraat Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Corralejo ja Playa Blanca välisellä reitillä olevalla aluksella.

Naviera Armas, Fred Olsen Express tai Lineas Maritimas Romero laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautta lähestyy Playa Blanca, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Playa Blanca tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Playa Blanca satama on näkyvissä / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Playa Blanca satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Playa Blanca satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Playa Blanca tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana se on vielä nopeampaa. Playa Blanca sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Playa Blanca on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika