Corvo
Matkusta suoraan Santa Cruz das Flores lautta
Santa Cruz das Flores
Katso hinnat

Miten päästä Corvo Santa Cruz das Flores lautalla ?

Etsitkö täydellistä Corvo Santa Cruz das Flores lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Corvo Santa Cruz das Flores on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Corvo Santa Cruz das Flores voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Corvo Santa Cruz das Flores -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Atlanticoline, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Corvo Santa Cruz das Flores -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Atlanticoline laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Corvo Santa Cruz das Flores sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Corvo Santa Cruz das Flores lauttatietoa

Lähtösatama
Corvo
Portugali
Azorit
Saapumissatama
Santa Cruz das Flores
Portugali
Azorit
Etäisyys
24 km
Lauttayhtiöt
Atlanticoline
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Corvo Santa Cruz das Flores: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Corvo Santa Cruz das Flores, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 11 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Corvo - Santa Cruz das Flores, on 11 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Corvo - Santa Cruz das Flores on 40 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 40 min saapua Santa Cruz das Flores, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Santa Cruz das Flores 40 min. Ensimmäinen lautta lähtee Corvo satamasta klo 08:30. Viimeinen laiva Santa Cruz das Flores lähtee Corvo satamasta klo 17:00.

Keskimääräinen hinta Corvo - Santa Cruz das Flores-lauttaristeilylle.
11 €
Lauttojen hintaluokka Corvo Santa Cruz das Flores (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 11 €
Keskimääräinen ylitysaika Corvo - Santa Cruz das Flores
40 min
Ensimmäisen Santa Cruz das Flores menevän lautan lähtöaika
08:30
Viimeisen lautan lähtöaika Santa Cruz das Flores
17:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz das Flores
09:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Santa Cruz das Flores
17:40

Mitkä yhtiöt liikennöivät Corvo ja Santa Cruz das Flores välillä?

Jos haluat matkustaa Corvo ja Santa Cruz das Flores välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Atlanticoline, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Atlanticoline Corvo Santa Cruz das Flores
Atlanticoline
Atlanticoline on Funchalissa, Portugalissa sijaitseva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Azorien saarten ja Portugalin rannikon välillä. Vivanodalla voit vertailla Corvo-Santa Cruz das Flores -hintoja ja varata Atlanticolinein lipun Corvo ja Santa Cruz das Flores välillä. Lisätietoja Atlanticolineistä

Mistä lähtevät lautat Corvo? Mihin laivat saapuvat Santa Cruz das Flores?

Lähtösatama Corvo

Atlanticoline lautat lähtevät Santa Cruz das Flores seuraavista Corvo satamista:

Corvo
Kartta

Saapumissatama Santa Cruz das Flores

Atlanticoline alukset saapuvat Santa Cruz das Flores seuraavista satamista:

Santa Cruz
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika