Daisendorf
Matkusta suoraan Lindau lautta
Lindau
Katso hinnat

Miten päästä Daisendorf Lindau lautalla ?

Etsitkö täydellistä Daisendorf Lindau lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Daisendorf Lindau on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Daisendorf Lindau voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Daisendorf Lindau -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten BSB Bodensee, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Daisendorf Lindau -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla BSB Bodensee laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Daisendorf Lindau sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Daisendorf Lindau lauttatietoa

Lähtösatama
Daisendorf
Saksa
Baden-Württemberg
Saapumissatama
Lindau
Saksa
Baijeri
Etäisyys
36 km
Lauttayhtiöt
BSB Bodensee
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Daisendorf ja Lindau välillä?

Jos haluat matkustaa Daisendorf ja Lindau välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten BSB Bodensee, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

BSB Bodensee Daisendorf Lindau
BSB Bodensee
BSB Bodensee harjoittaa lauttaliikennettä Saksa, mukaan lukien lauttaliikenne Daisendorf ja Lindau satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Daisendorf-Lindau -hintoja ja varata BSB Bodenseein lipun Daisendorf ja Lindau välillä. Lisätietoja BSB Bodenseeistä

Mistä lähtevät lautat Daisendorf? Mihin laivat saapuvat Lindau?

Lähtösatama Daisendorf

BSB Bodensee lautat lähtevät Lindau seuraavista Daisendorf satamista:

Meersburg (Bodensee)
Kartta

Saapumissatama Lindau

BSB Bodensee alukset saapuvat Lindau seuraavista satamista:

Lindau Hafen
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika