Matkustaminen lautalla Denia Baleaarit

Matkustaminen lautalla Denia Baleaarit on erinomainen valinta! Denia Baleaarit -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Baleària), jotka palvelevat Palma (Mallorca), San Antonio de Portmany, Formentera, Ibiza ja Denia satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Denia Baleaarit -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Baleària tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia (Denia - Ibiza) 115 km:n matkalla ja pisin 5 tuntia (Denia - Palma (Mallorca)) 234 km:n matkalla.

Lautta Denia Baleaarit luvuilla

Maat
Espanja
Ylitysten määrä
10 ylitystä päivässä
Satamien lukumäärä
5
Lauttayhteyksien määrä
4
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Denia Baleaarit lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Denia Baleaarit. Vertaa Baleària tarjouksia ja varaa Denia Baleaarit -lauttalippu.

Kaikki Denia Baleaarit lauttareitit

Etsitkö lauttaa Denia - Baleaarit? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Denia ja Baleaarit välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Baleària lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Denia, Ibiza, Formentera, San Antonio de Portmany tai Palma (Mallorca) käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Denia Baleaarit -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Baleària. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 4 Denia ja Baleaarit välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Denia Baleaarit - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Denia paikkaan Baleaarit

Baleaarit: Saapuminen lautalla paikasta Denia ja alueen tutkiminen

Baleaarit koostuvat neljästä pääsaaresta: Mallorca, Menorca, Ibiza ja Formentera. Lautat lähtevät säännöllisesti Barcelonan, Valencian ja Denian satamista Espanjan rannikolla sekä Alcudian ja Palma de Mallorcan kaupungeista. Matka-aika riippuu lähtösatamasta ja määränpäästä, mutta keskimäärin lauttamatka kestää 5-8 tuntia.

Baleaareille liikennöiviä lauttoja liikennöivät useat lauttayhtiöt, kuten Baleària, Trasmediterranea ja Corsica Ferries. Lippujen hinnat vaihtelevat lauttayhtiön, vuodenajan ja valitun matkustusluokan mukaan. On suositeltavaa varata lippu etukäteen, jotta saat parhaat hinnat.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None