Diafani
Matkusta suoraan Chalki lautta
Chalki
Katso hinnat

Miten päästä Diafani Chalki lautalla ?

Etsitkö täydellistä Diafani Chalki lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Diafani Chalki on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Diafani Chalki voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Diafani Chalki -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Diafani Chalki -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Diafani Chalki sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Diafani Chalki lauttatietoa

Lähtösatama
Diafani
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Chalki
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
63 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Diafani Chalki: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Diafani Chalki, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 65 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Diafani - Chalki, on 38 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Diafani - Chalki on 1 tuntia 35 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 35 min saapua Chalki, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Chalki 1 tuntia 35 min. Ensimmäinen lautta lähtee Diafani satamasta klo 09:40. Viimeinen laiva Chalki lähtee Diafani satamasta klo 11:55.

Keskimääräinen hinta Diafani - Chalki-lauttaristeilylle.
38 €
Lauttojen hintaluokka Diafani Chalki (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 65 €
Keskimääräinen ylitysaika Diafani - Chalki
1 tuntia 35 min
Ensimmäisen Chalki menevän lautan lähtöaika
09:40
Viimeisen lautan lähtöaika Chalki
11:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
11:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Chalki
13:30

Miksi ottaa lautta Diafani Chalki?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Diafani Chalki kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Chalki. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Diafani Chalki on ihanteellinen tapa matkustaa.

Lentokoneessa on paljon vähemmän tylsää kuin lentokoneessa!
Yleensä matka Diafani Chalki on paljon nopeampi lentäen. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Diafani-Chalki-risteilyllä Sea Jets, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautalla sinulla on Diafani-Chalki-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Aina kun lähdemme lomalle rannikolle, etsimme parasta merinäköalaa. Diafani ja Chalki välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Diafani ja Chalki välisen matkan aikana voit käydä ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets -aluksen ulkotiloissa hengittämässä syvään ilmaa. Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Chalki täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Diafani ja Chalki välillä?

Jos haluat matkustaa Diafani ja Chalki välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Diafani Chalki
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Diafani-Chalki-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Diafani-Chalki -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Diafani ja Chalki välillä. ANEK Lines liikennöi Diafani Chalki 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
2 tuntia 10 min
3 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Diafani Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Diafani-Chalki-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Diafani-Chalki -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Diafani ja Chalki välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Diafani Chalki
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Diafani-Chalki -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Diafani ja Chalki välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Diafani? Mihin laivat saapuvat Chalki?

Lähtösatama Diafani

ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Chalki seuraavista Diafani satamista:

Diafani
Kartta

Saapumissatama Chalki

Sea Jets, Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Chalki seuraavista satamista:

Chalki
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Diafani Chalki, Diafani ja Chalki välisen 63 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Diafani ja Chalki välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Sea Jets). Tällä hetkellä Diafani ja Chalki välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Diafani-Chalki liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Diafani Chalki -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Diafani ja Chalki välisen matkan aikana matkustat 63 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Diafani Chalki, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 65 €. Havaitsemamme keskihinta oli 38 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Diafani klo 09:40 kohti Chalki.

Viimeinen lautta Chalki lähtee Diafani yleensä klo 11:55.

Millainen on Diafani ja Chalki välinen lauttamatka?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Diafani ja Chalki välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Diafani tapahtuvasta laivaan noususta Chalki tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Diafani ja Chalki.

Laivaan nousu Diafani

Ennen kuin lähdet Diafani Chalki -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Diafani satamassa / Sinun kannattaa saapua Diafani satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Sea Jets, Blue Star Ferries tai ANEK Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Diafani ja Chalki väliselle reitille. / Diafani esitä henkilöllisyystodistuksesi (passi tai CNI) ja varausnumerosi Sea Jets, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n lipunmyyntitiskillä Diafani lauttaterminaalissa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Chalki menevään lauttaan nouseminen / Varo Diafani lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Autolla seuraat ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Sea Jets henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Diafani ja Chalki välinen risteily: laivalla...

Sea Jets, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautan saapuminen Chalki

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Chalki:

  • Lautta saapuu Chalki satamaan. / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Chalki satamaan.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Diafani Chalki mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Chalki.
  • Chalki on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Tullitarkastusta ei voi sulkea pois Chalki. Vihdoinkin lähdet satamasta, ja Chalki odottaa sinua!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika