Suositeltu reitti
Dieppe
Matkusta suoraan Newhaven lautta
Newhaven
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Dieppe
Matkusta bussi, kimppakyytiä, juna Pariisi
Pariisi
Matkusta bussi, juna, lennot Lontoo
Lontoo
Matkusta bussi, kimppakyytiä Newhaven
Newhaven
Katso hinnat
Dieppe
Matkusta bussi Lontoo
Lontoo
Matkusta bussi, kimppakyytiä Newhaven
Newhaven
Katso hinnat

Miten päästä Dieppe Newhaven lautalla ?

Etsitkö täydellistä Dieppe Newhaven lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Dieppe Newhaven on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Dieppe Newhaven voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Dieppe Newhaven -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten DFDS Seaways tai Transmanche Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Dieppe Newhaven -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Transmanche Ferries tai DFDS Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Dieppe Newhaven sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Dieppe Newhaven lauttatietoa

Lähtösatama
Dieppe
Ranska
Normandia
Saapumissatama
Newhaven
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Etäisyys
121 km
Lauttayhtiöt
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Dieppe Newhaven: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Dieppe Newhaven, lippujen hinnat vaihtelevat 39 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 316 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Dieppe - Newhaven, on 105 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Dieppe - Newhaven on 4 tuntia 18 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 1 min saapua Newhaven, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Newhaven 4 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Dieppe satamasta klo 06:30. Viimeinen laiva Newhaven lähtee Dieppe satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Dieppe - Newhaven-lauttaristeilylle.
105 €
Lauttojen hintaluokka Dieppe Newhaven (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
39 € - 316 €
Keskimääräinen ylitysaika Dieppe - Newhaven
4 tuntia 18 min
Ensimmäisen Newhaven menevän lautan lähtöaika
06:30
Viimeisen lautan lähtöaika Newhaven
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Newhaven
03:31
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Newhaven
22:15

Miksi ottaa lautta Dieppe Newhaven?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Dieppe Newhaven kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Newhaven. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Dieppe Newhaven on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Dieppe Newhaven perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Dieppe, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Newhaven lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Dieppe ja Newhaven välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Dieppe Newhaven. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Dieppe-Newhaven-reitillä Transmanche Ferries tai DFDS Seaways lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Dieppe ja Newhaven välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Transmanche Ferries tai DFDS Seaways laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Dieppe ja Newhaven välillä?

Jos haluat matkustaa Dieppe ja Newhaven välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Transmanche Ferries tai DFDS Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
Transmanche Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Ranska ja Yhdistynyt Kuningaskunta, mukaan lukien lauttaliikenne Dieppe ja Newhaven satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Dieppe-Newhaven -hintoja ja varata Transmanche Ferriesin lipun Dieppe ja Newhaven välillä. Lisätietoja Transmanche Ferriesistä
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
DFDS Seaways on Kööpenhaminassa, Tanskassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa matkustajaliikenne- ja ajoneuvoliikennettä Pohjois-Euroopan satamien välillä, mukaan lukien Doverin, Antwerpenin ja Calais'n satamat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mutta myös Oslon ja Kööpenhaminan satamien välillä, Norjan ja Ruotsin satamien välillä sekä muiden Euroopan satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Dieppe-Newhaven -hintoja ja varata DFDS Seawaysin lipun Dieppe ja Newhaven välillä. DFDS Seaways liikennöi Dieppe Newhaven 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 4 tuntia. Lisätietoja DFDS Seawaysistä
4 tuntia
3 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Dieppe? Mihin laivat saapuvat Newhaven?

Lähtösatama Dieppe

Transmanche Ferries tai DFDS Seaways lautat lähtevät Newhaven seuraavista Dieppe satamista:

Dieppe - Gare Maritime
Kartta

Saapumissatama Newhaven

DFDS Seaways tai Transmanche Ferries alukset saapuvat Newhaven seuraavista satamista:

Newhaven Ferry Terminal
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Dieppe Newhaven, Dieppe ja Newhaven välisen 121 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Dieppe ja Newhaven välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Transmanche Ferries ja DFDS Seaways). Tällä hetkellä Dieppe ja Newhaven välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Dieppe-Newhaven liikennöi 2 lauttayhtiötä: Transmanche Ferries ja DFDS Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

Dieppe ja Newhaven välisen matkan aikana matkustat 121 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Dieppe Newhaven, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 39 € - 316 €. Havaitsemamme keskihinta oli 105 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Dieppe klo 06:30 kohti Newhaven.

Viimeinen lautta Newhaven lähtee Dieppe yleensä klo 23:59.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika