Dikili
Matkusta suoraan Mytilene lautta
Mytilene
Katso hinnat

Miten päästä Dikili Mytilene lautalla ?

Etsitkö täydellistä Dikili Mytilene lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Dikili Mytilene on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Dikili Mytilene voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Dikili Mytilene -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Nel Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Dikili Mytilene -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Nel Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Dikili Mytilene sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Dikili Mytilene lauttatietoa

Lähtösatama
Dikili
Turkki
Saapumissatama
Mytilene
Kreikka
Pohjois-Egean saaret
Etäisyys
29 km
Lauttayhtiöt
Nel Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Dikili ja Mytilene välillä?

Jos haluat matkustaa Dikili ja Mytilene välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Nel Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Nel Lines Dikili Mytilene
Nel Lines
Nel Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka ja Turkki, mukaan lukien lauttaliikenne Dikili ja Mytilene satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Dikili-Mytilene -hintoja ja varata Nel Linesin lipun Dikili ja Mytilene välillä. Lisätietoja Nel Linesistä

Mistä lähtevät lautat Dikili? Mihin laivat saapuvat Mytilene?

Lähtösatama Dikili

Nel Lines lautat lähtevät Mytilene seuraavista Dikili satamista:

Dikili
Kartta

Saapumissatama Mytilene

Nel Lines alukset saapuvat Mytilene seuraavista satamista:

Mytilene
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika