Donousa
Matkusta suoraan Koufonissia lautta
Koufonissia
Katso hinnat

Miten päästä Donousa Koufonissia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Donousa Koufonissia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Donousa Koufonissia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Donousa Koufonissia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Donousa Koufonissia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Donousa Koufonissia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Donousa Koufonissia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Donousa Koufonissia lauttatietoa

Lähtösatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Koufonissia
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
25 km
Lauttayhtiöt
Small Cyclades Lines
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Donousa Koufonissia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Donousa Koufonissia, lippujen hinnat vaihtelevat 6 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 8 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Donousa - Koufonissia, on 7 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Donousa - Koufonissia on 1 tuntia 5 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 5 min saapua Koufonissia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Koufonissia 1 tuntia 5 min. Ensimmäinen lautta lähtee Donousa satamasta klo 09:25.

Keskimääräinen hinta Donousa - Koufonissia-lauttaristeilylle.
7 €
Lauttojen hintaluokka Donousa Koufonissia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
6 € - 8 €
Keskimääräinen ylitysaika Donousa - Koufonissia
1 tuntia 5 min
Ensimmäisen Koufonissia menevän lautan lähtöaika
09:25
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Koufonissia
10:30

Mitkä yhtiöt liikennöivät Donousa ja Koufonissia välillä?

Jos haluat matkustaa Donousa ja Koufonissia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Small Cyclades Lines Donousa Koufonissia
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Donousa ja Koufonissia satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Donousa-Koufonissia -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Donousa ja Koufonissia välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Donousa? Mihin laivat saapuvat Koufonissia?

Lähtösatama Donousa

Small Cyclades Lines lautat lähtevät Koufonissia seuraavista Donousa satamista:

Port of Donousa
Kartta

Saapumissatama Koufonissia

Small Cyclades Lines alukset saapuvat Koufonissia seuraavista satamista:

Koufonissia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika