Donousa
Matkusta suoraan Naxos lautta
Naxos
Katso hinnat

Miten päästä Donousa Naxos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Donousa Naxos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Donousa Naxos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Donousa Naxos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Donousa Naxos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Donousa Naxos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Donousa Naxos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Donousa Naxos lauttatietoa

Lähtösatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Naxos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
37 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines
Ylitysten tiheys
4 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Donousa Naxos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Donousa Naxos, lippujen hinnat vaihtelevat 8 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 56 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Donousa - Naxos, on 24 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Donousa - Naxos on 2 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 40 min saapua Naxos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Naxos 1 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Donousa satamasta klo 07:50. Viimeinen laiva Naxos lähtee Donousa satamasta klo 20:50.

Keskimääräinen hinta Donousa - Naxos-lauttaristeilylle.
24 €
Lauttojen hintaluokka Donousa Naxos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
8 € - 56 €
Keskimääräinen ylitysaika Donousa - Naxos
2 tuntia
Ensimmäisen Naxos menevän lautan lähtöaika
07:50
Viimeisen lautan lähtöaika Naxos
20:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
09:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Naxos
22:00

Miksi ottaa lautta Donousa Naxos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Donousa Naxos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Naxos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Donousa Naxos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Donousa Naxos lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Naxos täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Donousa Naxos on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries tai ANEK Lines Donousa Naxos -lauttamatkan aikana on lukemattomia mahdollisuuksia nauttia ravintoloista ja baareista tai kävellä ja ottaa aurinkoa rantakannella... Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, lentokoneessa tai bussissa matkustaminen pyörän kanssa muuttuu usein painajaiseksi, koska se on niin hankala kuljettaa. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Voit matkustaa Donousa Naxos täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Nouset pyöräsi päälle Naxos poistuaksesi laivalta.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Donousa ja Naxos välillä?

Jos haluat matkustaa Donousa ja Naxos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Donousa Naxos
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Donousa-Naxos-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Donousa-Naxos -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Donousa ja Naxos välillä. Lisätietoja ANEK Linesistä
Blue Star Ferries Donousa Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Donousa-Naxos-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Donousa-Naxos -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Donousa ja Naxos välillä. Blue Star Ferries liikennöi Donousa Naxos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 10 min. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
1 tuntia 10 min
4 ylitystä viikossa
Small Cyclades Lines Donousa Naxos
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines harjoittaa lauttaliikennettä Kreikka, mukaan lukien lauttaliikenne Donousa ja Naxos satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Donousa-Naxos -hintoja ja varata Small Cyclades Linesin lipun Donousa ja Naxos välillä. Lisätietoja Small Cyclades Linesistä

Mistä lähtevät lautat Donousa? Mihin laivat saapuvat Naxos?

Lähtösatama Donousa

ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines lautat lähtevät Naxos seuraavista Donousa satamista:

Port of Donousa
Kartta

Saapumissatama Naxos

Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Naxos seuraavista satamista:

Naxos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Donousa Naxos, Donousa ja Naxos välisen 37 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Donousa ja Naxos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines). Tällä hetkellä Donousa ja Naxos välillä on 4 ylitystä viikossa.

Reitillä Donousa-Naxos liikennöi 3 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Small Cyclades Lines hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Donousa Naxos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Donousa ja Naxos välisen matkan aikana matkustat 37 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Donousa Naxos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 8 € - 56 €. Havaitsemamme keskihinta oli 24 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Donousa klo 07:50 kohti Naxos.

Viimeinen lautta Naxos lähtee Donousa yleensä klo 20:50.

Millainen on Donousa Naxos suuntautuva lautan ylitys?

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Donousa ja Naxos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Donousa tapahtuvasta laivaan noususta Naxos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries ja Small Cyclades Lines merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Donousa ja Naxos.

Valmiina laivaan nousuun Donousa

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Donousa Naxos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Donousa satamassa / Donousa lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Lähtöselvitys Donousa ja Naxos väliselle reitille. / Etsi Donousa lauttaterminaalissa ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Naxos menevään lauttaan nouseminen / Donousa lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Small Cyclades Lines, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Donousa ja Naxos välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää ANEK Lines, Blue Star Ferries tai Small Cyclades Lines -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautalta poistuminen Naxos

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Naxos:

  • Naxos satama on näkyvissä / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Naxos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Naxos satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Naxos tutustuminen / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Naxos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Naxos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika