Donousa
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Donousa Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Donousa Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Donousa Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Donousa Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Donousa Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Donousa Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Blue Star Ferries tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Donousa Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Donousa Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Donousa
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
77 km
Lauttayhtiöt
Blue Star Ferries, Sea Jets
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Donousa Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Donousa Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Donousa Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Donousa voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Blue Star Ferries tai Sea Jets -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Syros täynnä energiaa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Donousa satamasta Syros, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Donousa Syros lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Blue Star Ferries tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Syros täysin rentoutuneena.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Donousa ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Donousa ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Blue Star Ferries tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Blue Star Ferries Donousa Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Donousa-Syros-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Donousa-Syros -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Donousa ja Syros välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Sea Jets Donousa Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Donousa-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Donousa ja Syros välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Donousa? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Donousa

Blue Star Ferries tai Sea Jets lautat lähtevät Syros seuraavista Donousa satamista:

Port of Donousa
Kartta

Saapumissatama Syros

Sea Jets tai Blue Star Ferries alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Reitillä Donousa-Syros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Blue Star Ferries ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Blue Star Ferries, Sea Jets.

Donousa ja Syros välisen matkan aikana matkustat 77 km.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika