Dover
Matkusta suoraan Calais bussi, lautta, kimppakyytiä
Calais
Katso hinnat

Miten päästä Dover Calais lautalla ?

Etsitkö täydellistä Dover Calais lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Dover Calais on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Dover Calais voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Dover Calais -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries tai Norfolk Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Dover Calais -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways tai Norfolk Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Dover Calais sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Dover Calais lauttatietoa

Lähtösatama
Dover
Yhdistynyt Kuningaskunta
Englanti
Saapumissatama
Calais
Ranska
Nord Pas de Calais
Etäisyys
42 km
Lauttayhtiöt
DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line
Ylitysten tiheys
38 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Dover Calais: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Dover Calais, lippujen hinnat vaihtelevat 36 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 168 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Dover - Calais, on 89 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Dover - Calais on 1 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 30 min saapua Calais, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Calais 1 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Dover satamasta klo 06:55. Viimeinen laiva Calais lähtee Dover satamasta klo 10:40.

Keskimääräinen hinta Dover - Calais-lauttaristeilylle.
89 €
Lauttojen hintaluokka Dover Calais (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
36 € - 168 €
Keskimääräinen ylitysaika Dover - Calais
1 tuntia 30 min
Ensimmäisen Calais menevän lautan lähtöaika
06:55
Viimeisen lautan lähtöaika Calais
10:40
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Calais
09:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Calais
13:10

Miksi ottaa lautta Dover Calais?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Dover Calais kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Calais. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Dover Calais on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ajan ottamisesta tulee nautinto
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Purjehdit alle 40km/h nopeudella P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways tai Norfolk Line lautalla Dover ja Calais välisen 42 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Calais niin nopeasti!
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Dover ja Calais väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Calais tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Dover-Calais-risteilyllä Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries tai P&O Ferries lautalla sinulla on Dover-Calais-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Dover ja Calais välillä?

Jos haluat matkustaa Dover ja Calais välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways tai Norfolk Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

P&O Ferries Dover Calais
P&O Ferries
P&O Ferries on englantilainen yhtiö, jonka kotipaikka on Doverissa. Se on listattu Vivanodassa, joka on vertailuohjelma, jonka avulla voit löytää halvan P&O Ferries Dover Calais -ylikulun. Vivanodalla voit vertailla Dover-Calais -hintoja ja varata P&O Ferriesin lipun Dover ja Calais välillä. P&O Ferries liikennöi Dover Calais 23 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja P&O Ferriesistä
1 tuntia 30 min
23 ylitystä päivässä
Irish Ferries Dover Calais
Irish Ferries
Irish Ferries harjoittaa lauttaliikennettä Irlannin ja Ison-Britannian sekä Irlannin ja Ranskan välillä. Vivanodalla voit vertailla Dover-Calais -hintoja ja varata Irish Ferriesin lipun Dover ja Calais välillä. Lisätietoja Irish Ferriesistä
DFDS Seaways Dover Calais
DFDS Seaways
DFDS Seaways on Kööpenhaminassa, Tanskassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa matkustajaliikenne- ja ajoneuvoliikennettä Pohjois-Euroopan satamien välillä, mukaan lukien Doverin, Antwerpenin ja Calais'n satamat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, mutta myös Oslon ja Kööpenhaminan satamien välillä, Norjan ja Ruotsin satamien välillä sekä muiden Euroopan satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Dover-Calais -hintoja ja varata DFDS Seawaysin lipun Dover ja Calais välillä. DFDS Seaways liikennöi Dover Calais 15 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia 30 min. Lisätietoja DFDS Seawaysistä
1 tuntia 30 min
15 ylitystä päivässä
Norfolk Line Dover Calais
Norfolk Line
Norfolk Line on matkustajalaivayhtiö, jonka DFDS Seaways osti vuonna 2010. Vivanodalla voit vertailla Dover-Calais -hintoja ja varata Norfolk Linein lipun Dover ja Calais välillä. Lisätietoja Norfolk Lineistä

Mistä lähtevät lautat Dover? Mihin laivat saapuvat Calais?

Lähtösatama Dover

P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways tai Norfolk Line lautat lähtevät Calais seuraavista Dover satamista:

Dover Ferry Terminal
Kartta

Saapumissatama Calais

Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries tai P&O Ferries alukset saapuvat Calais seuraavista satamista:

Calais Terminal Est Car Ferry
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Dover Calais, Dover ja Calais välisen 42 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Dover ja Calais välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ja Norfolk Line). Tällä hetkellä Dover ja Calais välillä on 38 ylitystä päivässä.

Reitillä Dover-Calais liikennöi 4 lauttayhtiötä: P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways ja Norfolk Line.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line.

Vertaa ennen varausta DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Dover Calais -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Dover ja Calais välisen matkan aikana matkustat 42 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Dover Calais, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 36 € - 168 €. Havaitsemamme keskihinta oli 89 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Dover klo 06:55 kohti Calais.

Viimeinen lautta Calais lähtee Dover yleensä klo 10:40.

Millainen on Dover Calais suuntautuva lautan ylitys?

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Dover ja Calais välinen merimatka. Jotta voisit uppoutua DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries tai Norfolk Line laivaristeilyn tunnelmaan, selostamme tässä matkan eri vaiheet laivaan nousemisesta Dover ja laivasta poistumisesta Calais. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Dover ja Calais.

Valmiina laivaan nousuun Dover

Ennen kuin lähdet Dover Calais -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittely Dover satamassa / Sinun kannattaa saapua Dover satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries tai P&O Ferries-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Dover ja Calais väliselle reitille. / Mene Dover lauttaterminaalin Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries tai P&O Ferries:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Calais menevään lauttaan nouseminen / Dover lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Jos matkustat autolla, Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries tai P&O Ferries:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Dover ja Calais välisellä lautalla

P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways tai Norfolk Line laivalla jokaisella on oma matkustusfilosofiansa. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Calais on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Calais:

  • Lähestyminen Calais satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole mitään syytä kiirehtiä. On parasta odottaa ulkokannella ja katsella, kuinka lautta manööveröi Calais satamaan.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Calais satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Calais tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Calais läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Calais alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika