Dubrovnik
Matkusta suoraan Stari Grad lautta
Stari Grad
Katso hinnat

Miten päästä Dubrovnik Stari Grad lautalla ?

Etsitkö täydellistä Dubrovnik Stari Grad lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Dubrovnik Stari Grad on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Dubrovnik Stari Grad voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Dubrovnik Stari Grad -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Jadrolinija, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Dubrovnik Stari Grad -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Jadrolinija laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Dubrovnik Stari Grad sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Dubrovnik Stari Grad lauttatietoa

Lähtösatama
Dubrovnik
Kroatia
Dubrovnik-Neretva
Saapumissatama
Stari Grad
Kroatia
Split-Dalmatia
Etäisyys
137 km
Lauttayhtiöt
Jadrolinija
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Dubrovnik ja Stari Grad välillä?

Jos haluat matkustaa Dubrovnik ja Stari Grad välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Jadrolinija, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Jadrolinija Dubrovnik Stari Grad
Jadrolinija
Jadrolinija on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Splitissä, Kroatiassa. Se on perustettu vuonna 1947, ja se tarjoaa reittejä useisiin kohteisiin Kroatiassa ja Italiassa. Vivanodalla voit vertailla Dubrovnik-Stari Grad -hintoja ja varata Jadrolinijain lipun Dubrovnik ja Stari Grad välillä. Lisätietoja Jadrolinijaistä

Mistä lähtevät lautat Dubrovnik? Mihin laivat saapuvat Stari Grad?

Lähtösatama Dubrovnik

Jadrolinija lautat lähtevät Stari Grad seuraavista Dubrovnik satamista:

Dubrovnik
Kartta

Saapumissatama Stari Grad

Jadrolinija alukset saapuvat Stari Grad seuraavista satamista:

Stari Grad
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika