Matkustaminen lautalla Dun Laoghaire Wales

Matkustaminen lautalla Dun Laoghaire Wales on erinomainen valinta! Dun Laoghaire Wales -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Stena Line), jotka palvelevat Holyhead ja Dun Laoghaire satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Dun Laoghaire Wales -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Stena Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Dun Laoghaire Wales luvuilla

Maat
Irlanti
Yhdistynyt Kuningaskunta
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Dun Laoghaire Wales lauttareitit

Etsitkö lauttaa Dun Laoghaire - Wales? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Dun Laoghaire ja Wales välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Stena Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Dun Laoghaire tai Holyhead käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Dun Laoghaire Wales -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Stena Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Dun Laoghaire ja Wales välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Dun Laoghaire Wales - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Dun Laoghaire paikkaan Wales

Wales: Saapuminen lautalla paikasta Dun Laoghaire ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Walesin pääkaupungin Cardiffin vilkkaasta kaupungista. Täällä voit vierailla majesteettisessa Cardiffin linnassa, joka on historiallinen paikka kaupungin sydämessä. Kävele sitten viehättävällä Cardiff Bayn lahdella ja nauti sen lukuisista ravintoloista, baareista ja nykyaikaisista nähtävyyksistä, kuten arvoituksellisesta Millennium Centrestä. Äläkä jätä väliin St Fagans National Museum of History -museota, joka tarjoaa kiehtovan katsauksen walesilaiseen kulttuuriin vuosisatojen saatossa.

Suuntaa Cardiffista Swanseaan, joka on elinvoimainen ja kulttuurinen satamakaupunki. Kävele Swansea Bayn rantaa pitkin, käy kaupungin kansallisessa vesimuseossa ja tutustu venesatamaan, jossa on runsaasti trendikkäitä ravintoloita ja baareja. Jos sinulla on aikaa, älä jätä väliin Gowerin niemimaata, joka on kuuluisa kultaisista hiekkarannoistaan ja koskemattomista maisemistaan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None