Matkustaminen lautalla Evdilos Attica

Matkustaminen lautalla Evdilos Attica on erinomainen valinta! Evdilos Attica -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Hellenic Seaways), jotka palvelevat Ateena ja Evdilos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Evdilos Attica -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Evdilos Attica luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
6 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Evdilos Attica lauttareitit

Etsitkö lauttaa Evdilos - Attica? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Evdilos ja Attica välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Evdilos tai Ateena käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Evdilos Attica -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Evdilos ja Attica välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Evdilos Attica - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Evdilos paikkaan Attica

Attica: Saapuminen lautalla paikasta Evdilos ja alueen tutkiminen

Aloita matkasi Ateenasta, Kreikan vilkkaasta pääkaupungista. Täällä et voi jättää väliin ikonista Akropolista, jonka muinaiset temppelit, kuten Parthenon ja Erechtheion, tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät kaupungin ylle. Kävele Ateenan historiallisen kaupunginosan Plakan viehättävillä kujilla ja löydä viehättäviä putiikkeja, perinteisiä ravintoloita ja piilotettuja aarteita. Älä unohda vierailla Akropolis-museossa oppiaksesi lisää tämän antiikin kaupungin kiehtovasta historiasta.

Kun olet valmis lähtemään pois Ateenan hälinästä, lähde lautalla Pireuksesta Salamisin saarelle, joka sijaitsee vain 20 minuutin päässä rannikolta. Täällä voit tutustua muinaisen kreikkalaisen Salamisin kaupungin raunioihin, joka on kuuluisa historiallisesta taistelustaan persialaisia vastaan. Voit myös hyödyntää Salamisin viehättäviä rantoja rentoutuaksesi ja uidaksesi Egeanmeren kristallinkirkkaissa vesissä.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None