Matkustaminen lautalla Evdilos Kykladien saaret

Matkustaminen lautalla Evdilos Kykladien saaret on erinomainen valinta! Evdilos Kykladien saaret -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Hellenic Seaways), jotka palvelevat Syros, Tinos, Mykonos ja Evdilos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Evdilos Kykladien saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Evdilos Kykladien saaret luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
10 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Evdilos Kykladien saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Evdilos - Kykladien saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Evdilos ja Kykladien saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Evdilos, Mykonos, Tinos tai Syros käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Evdilos Kykladien saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Evdilos ja Kykladien saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Evdilos Kykladien saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Evdilos paikkaan Kykladien saaret

Kykladien saaret: Saapuminen lautalla paikasta Evdilos ja alueen tutkiminen

Kykladien saarten lauttasatamat sijaitsevat pääasiassa Ateenan kaupungissa, Pireuksessa. Lauttayhtiöt tarjoavat säännöllisiä reittejä suosittuihin kohteisiin, kuten Mykonosiin, Santorinille, Naxokselle ja Parokselle. Matka-aika voi vaihdella kohteesta riippuen, mutta yleensä matka kestää noin 3-6 tuntia.

Valitsemalla lauttamatkailun voit nauttia Egeanmeren kauniista maisemista ja välttää samalla lentomatkustamisesta aiheutuvat hankaluudet. Lautat ovat myös hyvä vaihtoehto, jos haluat matkustaa auton tai moottoripyörän kanssa, sillä useimmat lauttayhtiöt tarjoavat kuljetuspalveluja ajoneuvoille.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None