Matkustaminen lautalla Evdilos Pohjois-Egean saaret

Matkustaminen lautalla Evdilos Pohjois-Egean saaret on erinomainen valinta! Evdilos Pohjois-Egean saaret -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Hellenic Seaways), jotka palvelevat Mytilene, Samos, Chios ja Evdilos satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Evdilos Pohjois-Egean saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Hellenic Seaways tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Nopein ylitys kestää 2 tuntia 20 min (Evdilos - Samos) 72 km:n matkalla ja pisin 8 tuntia 10 min (Evdilos - Mytilene) 168 km:n matkalla.

Lautta Evdilos Pohjois-Egean saaret luvuilla

Maat
Kreikka
Ylitysten määrä
2 ylitystä viikossa
Satamien lukumäärä
4
Lauttayhteyksien määrä
3
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Suosituimmat Evdilos Pohjois-Egean saaret lauttaristeykset

Etsi Vivanodalla halvimmat, pisimmät ja tiheimmät lautat Evdilos Pohjois-Egean saaret. Vertaa Hellenic Seaways tarjouksia ja varaa Evdilos Pohjois-Egean saaret -lauttalippu.

Kaikki Evdilos Pohjois-Egean saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Evdilos - Pohjois-Egean saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Evdilos ja Pohjois-Egean saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Hellenic Seaways lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Evdilos, Chios, Samos tai Mytilene käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Evdilos Pohjois-Egean saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Hellenic Seaways. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 3 Evdilos ja Pohjois-Egean saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Evdilos Pohjois-Egean saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Evdilos paikkaan Pohjois-Egean saaret

Pohjois-Egean saaret: Saapuminen lautalla paikasta Evdilos ja alueen tutkiminen

  1. Mytilene: Lesboksen saaren pääkaupunki Mytilene on vilkas, historiallinen kaupunki, jossa menneisyys kohtaa nykyisyyden. Kävele vanhan kaupungin mukulakivikaduilla ja käy Mytilenen keskiaikaisessa linnassa, josta avautuu panoraamanäkymä Egeanmerelle. Älä jätä väliin vierailua Lesboksen arkeologiseen museoon, jossa on vaikuttava kokoelma eri aikakausilta peräisin olevia esineitä.

  2. Khios: Khios tunnetaan viehättävistä keskiaikaisista kylistään ja hiekkarannoistaan, ja se on saari, jolla on paljon nähtävää. Vieraile Pyrgin kylässä, joka on kuuluisa taloista, jotka on koristeltu ainutlaatuisilla geometrisilla kuvioilla, joita kutsutaan nimellä "xysta". Älä jätä väliin mahdollisuutta maistaa kuuluisaa Chioksen mastiksia, aromaattista hartsia, jota on valmistettu yksinomaan saarella vuosisatojen ajan.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None