Favignana
Matkusta suoraan Levanzo lautta
Levanzo
Katso hinnat

Miten päästä Favignana Levanzo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Favignana Levanzo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Favignana Levanzo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Favignana Levanzo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Favignana Levanzo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Favignana Levanzo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Favignana Levanzo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Favignana Levanzo lauttatietoa

Lähtösatama
Favignana
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Levanzo
Italia
Sisilia
Etäisyys
8 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
10 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Favignana Levanzo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Favignana Levanzo, lippujen hinnat vaihtelevat 5 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 60 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Favignana - Levanzo, on 22 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Favignana - Levanzo on 31 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 35 min saapua Levanzo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Levanzo 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Favignana satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Levanzo lähtee Favignana satamasta klo 15:10.

Keskimääräinen hinta Favignana - Levanzo-lauttaristeilylle.
22 €
Lauttojen hintaluokka Favignana Levanzo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
5 € - 60 €
Keskimääräinen ylitysaika Favignana - Levanzo
31 min
Ensimmäisen Levanzo menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Levanzo
15:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Levanzo
07:40
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Levanzo
16:15

Miksi ottaa lautta Favignana Levanzo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Favignana Levanzo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Levanzo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Favignana Levanzo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Meri-ilmaa haukkaamaan
Enää ei ole epäilystäkään siitä, että meri-ilmalla on monia terveysvaikutuksia. Favignana voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Liberty Lines tai Siremar -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Levanzo täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Favignana ja Levanzo välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Liberty Lines tai Siremar laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Favignana Levanzo laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Levanzo varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Favignana ja Levanzo välillä?

Jos haluat matkustaa Favignana ja Levanzo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Favignana Levanzo
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Favignana-Levanzo -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Favignana ja Levanzo välillä. Liberty Lines liikennöi Favignana Levanzo 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
10 min
10 ylitystä päivässä
Siremar Favignana Levanzo
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Favignana-Levanzo -hintoja ja varata Siremarin lipun Favignana ja Levanzo välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Favignana? Mihin laivat saapuvat Levanzo?

Lähtösatama Favignana

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Levanzo seuraavista Favignana satamista:

Favignana
Kartta

Saapumissatama Levanzo

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Levanzo seuraavista satamista:

Levanzo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Favignana Levanzo, Favignana ja Levanzo välisen 8 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Favignana ja Levanzo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Favignana ja Levanzo välillä on 10 ylitystä päivässä.

Reitillä Favignana-Levanzo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Favignana ja Levanzo välisen matkan aikana matkustat 8 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Favignana Levanzo, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 5 € - 60 €. Havaitsemamme keskihinta oli 22 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Favignana klo 07:30 kohti Levanzo.

Viimeinen lautta Levanzo lähtee Favignana yleensä klo 15:10.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika