Favignana
Matkusta suoraan Marettimo lautta
Marettimo
Katso hinnat

Miten päästä Favignana Marettimo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Favignana Marettimo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Favignana Marettimo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Favignana Marettimo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Favignana Marettimo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Favignana Marettimo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Favignana Marettimo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Favignana Marettimo lauttatietoa

Lähtösatama
Favignana
Italia
Sisilia
Saapumissatama
Marettimo
Italia
Sisilia
Etäisyys
25 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
7 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Favignana Marettimo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Favignana Marettimo, lippujen hinnat vaihtelevat 10 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 67 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Favignana - Marettimo, on 28 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Favignana - Marettimo on 1 tuntia 11 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia 40 min saapua Marettimo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Marettimo 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Favignana satamasta klo 08:40. Viimeinen laiva Marettimo lähtee Favignana satamasta klo 13:00.

Keskimääräinen hinta Favignana - Marettimo-lauttaristeilylle.
28 €
Lauttojen hintaluokka Favignana Marettimo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
10 € - 67 €
Keskimääräinen ylitysaika Favignana - Marettimo
1 tuntia 11 min
Ensimmäisen Marettimo menevän lautan lähtöaika
08:40
Viimeisen lautan lähtöaika Marettimo
13:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Marettimo
09:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Marettimo
13:30

Miksi ottaa lautta Favignana Marettimo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Favignana Marettimo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Marettimo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Favignana Marettimo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Favignana Marettimo perheenä kuin lautalla. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Favignana, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Marettimo lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Favignana ja Marettimo välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.
Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Favignana ja Marettimo välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Yhteiskunnassamme kaiken on tapahduttava nopeasti. Purjehdit alle 40km/h nopeudella Liberty Lines tai Siremar lautalla Favignana ja Marettimo välisen 25 km:n matkan rentouttavana pysähdyksenä. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Ei ole mahdotonta, että sinusta tuntuu, että olet saapunut Marettimo liian nopeasti, koska kokemus on niin miellyttävä!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Favignana ja Marettimo välillä?

Jos haluat matkustaa Favignana ja Marettimo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Favignana Marettimo
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Favignana-Marettimo -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Favignana ja Marettimo välillä. Liberty Lines liikennöi Favignana Marettimo 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
30 min
7 ylitystä päivässä
Siremar Favignana Marettimo
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Favignana-Marettimo -hintoja ja varata Siremarin lipun Favignana ja Marettimo välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Favignana? Mihin laivat saapuvat Marettimo?

Lähtösatama Favignana

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Marettimo seuraavista Favignana satamista:

Favignana
Kartta

Saapumissatama Marettimo

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Marettimo seuraavista satamista:

Marettimo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Favignana Marettimo, Favignana ja Marettimo välisen 25 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Favignana ja Marettimo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Favignana ja Marettimo välillä on 7 ylitystä päivässä.

Reitillä Favignana-Marettimo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Favignana ja Marettimo välisen matkan aikana matkustat 25 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Favignana Marettimo, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 10 € - 67 €. Havaitsemamme keskihinta oli 28 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Favignana klo 08:40 kohti Marettimo.

Viimeinen lautta Marettimo lähtee Favignana yleensä klo 13:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika