Filicudi
Matkusta suoraan Milazzo lautta
Milazzo
Katso hinnat

Miten päästä Filicudi Milazzo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Filicudi Milazzo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Filicudi Milazzo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Filicudi Milazzo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Filicudi Milazzo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Liberty Lines tai Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Filicudi Milazzo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Liberty Lines tai Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Filicudi Milazzo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Filicudi Milazzo lauttatietoa

Lähtösatama
Filicudi
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Milazzo
Italia
Sisilia
Etäisyys
69 km
Lauttayhtiöt
Liberty Lines, Siremar
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Filicudi Milazzo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Filicudi Milazzo, lippujen hinnat vaihtelevat 19 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 128 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Filicudi - Milazzo, on 53 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Filicudi - Milazzo on 3 tuntia 30 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia saapua Milazzo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Milazzo 2 tuntia 10 min. Ensimmäinen lautta lähtee Filicudi satamasta klo 06:50. Viimeinen laiva Milazzo lähtee Filicudi satamasta klo 16:55.

Keskimääräinen hinta Filicudi - Milazzo-lauttaristeilylle.
53 €
Lauttojen hintaluokka Filicudi Milazzo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
19 € - 128 €
Keskimääräinen ylitysaika Filicudi - Milazzo
3 tuntia 30 min
Ensimmäisen Milazzo menevän lautan lähtöaika
06:50
Viimeisen lautan lähtöaika Milazzo
16:55
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Milazzo
09:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Milazzo
19:30

Miksi ottaa lautta Filicudi Milazzo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Filicudi Milazzo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Milazzo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Filicudi Milazzo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka hytin varaaminen Filicudi ja Milazzo väliselle reitille on vapaaehtoista, siitä mukavuudesta on syytä nauttia. Oikeiden hotellihuoneiden tavoin ne tarjoavat matkustajille sängyt, kylpyhuoneet ja joissakin sviiteissä myös ikkunaluukut ja parvekkeet. Jopa päiväristeilyllä hytin yksityisyydestä nauttiminen on mahdollista ja paljon mukavampaa kuin oleskelutilassa istuminen.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Filicudi Milazzo laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Liberty Lines tai Siremar liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Milazzo varmasti jo levänneenä.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleisesti ottaen lentokone on nopein tapa päästä Milazzo tai minne tahansa muualle. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Filicudi-Milazzo-risteilyllä Siremar tai Liberty Lines lautalla sinulla on Filicudi-Milazzo-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Lento ei koskaan tarjoa sinulle näin monia palveluja matkan aikana.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Filicudi ja Milazzo välillä?

Jos haluat matkustaa Filicudi ja Milazzo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Liberty Lines tai Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Liberty Lines Filicudi Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipaikka on Palermossa, Italiassa. Yhtiö liikennöi Sisilian saarille ja Etelä-Italian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Filicudi-Milazzo -hintoja ja varata Liberty Linesin lipun Filicudi ja Milazzo välillä. Liberty Lines liikennöi Filicudi Milazzo 3 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Liberty Linesistä
2 tuntia 10 min
3 ylitystä päivässä
Siremar Filicudi Milazzo
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Filicudi-Milazzo -hintoja ja varata Siremarin lipun Filicudi ja Milazzo välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Filicudi? Mihin laivat saapuvat Milazzo?

Lähtösatama Filicudi

Liberty Lines tai Siremar lautat lähtevät Milazzo seuraavista Filicudi satamista:

Filicudi
Kartta

Saapumissatama Milazzo

Siremar tai Liberty Lines alukset saapuvat Milazzo seuraavista satamista:

Milazzo
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Filicudi Milazzo, Filicudi ja Milazzo välisen 69 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Filicudi ja Milazzo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Liberty Lines ja Siremar). Tällä hetkellä Filicudi ja Milazzo välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Filicudi-Milazzo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Liberty Lines ja Siremar.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Liberty Lines, Siremar.

Filicudi ja Milazzo välisen matkan aikana matkustat 69 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Filicudi Milazzo, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 19 € - 128 €. Havaitsemamme keskihinta oli 53 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Filicudi klo 06:50 kohti Milazzo.

Viimeinen lautta Milazzo lähtee Filicudi yleensä klo 16:55.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika