Folegandros
Matkusta suoraan Kythnos lautta
Kythnos
Katso hinnat

Miten päästä Folegandros Kythnos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Folegandros Kythnos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Folegandros Kythnos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Folegandros Kythnos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Folegandros Kythnos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Folegandros Kythnos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Folegandros Kythnos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Folegandros Kythnos lauttatietoa

Lähtösatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Kythnos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
97 km
Lauttayhtiöt
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
4 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Miksi ottaa lautta Folegandros Kythnos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Folegandros Kythnos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Kythnos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Folegandros Kythnos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Folegandros, siihen asti, kun se lähtee Kythnos. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Meri-ilmaa haukkaamaan
Meri-ilman terveysvaikutukset ovat lukuisat. Folegandros voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Raikas meri-ilma ja lauttaa keinuttavat aallot rauhoittavat sinut välittömästi. Saavut Kythnos täydellisen zenin ja energisen olon vallassa.
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Yleensä, kun lähdemme lomalle meren rannalle, etsimme merinäköalaa niin paljon kuin mahdollista (ravintolassa, hotellissa, vaelluksella...). Folegandros ja Kythnos välisen matkan aikana, olitpa sitten kannella, syömässä ravintolassa tai rentoutumassa Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries laivan viihtyisissä oleskelutiloissa, sinulla on yksinkertaisesti eturivin paikka meren tarjoamalle uskomattomalle maisemalle. Ravintola, baarit, oleskelutilat, hytit... upeat merinäköalat ovat kaikkialla laivalla.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Folegandros ja Kythnos välillä?

Jos haluat matkustaa Folegandros ja Kythnos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Sea Jets Folegandros Kythnos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Kythnos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Folegandros ja Kythnos välillä. Sea Jets liikennöi Folegandros Kythnos 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 7 tuntia 40 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
7 tuntia 40 min
1 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Folegandros Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Kythnos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Folegandros ja Kythnos välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
Zante Ferries Folegandros Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Kythnos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Folegandros ja Kythnos välillä. Zante Ferries liikennöi Folegandros Kythnos 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 4 tuntia 10 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
4 tuntia 10 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Folegandros? Mihin laivat saapuvat Kythnos?

Lähtösatama Folegandros

Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries lautat lähtevät Kythnos seuraavista Folegandros satamista:

Folegandros
Kartta
Folegandros
Kartta

Saapumissatama Kythnos

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets alukset saapuvat Kythnos seuraavista satamista:

Kythnos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Folegandros Kythnos, Folegandros ja Kythnos välisen 97 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 4 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Folegandros ja Kythnos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Folegandros ja Kythnos välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Folegandros-Kythnos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Folegandros Kythnos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Folegandros ja Kythnos välisen matkan aikana matkustat 97 km.

Kokemuksesi Folegandros Kythnos -lauttamatkasta

Ei ole aina helppoa saada selkeää kuvaa siitä, millainen Folegandros Kythnos suuntautuva lauttaristeily on, varsinkin jos tämä liikennemuoto ei ole sinulle tuttu. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Folegandros tapahtuvasta laivaan noususta Kythnos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Sea Jets, Hellenic Seaways ja Zante Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Folegandros ja Kythnos.

Valmiina laivaan nousuun Folegandros

Ennen kuin Folegandros Kythnos -lauttamatkasi alkaa, tässä on muutama askel ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Folegandros satamassa / Folegandros lauttaterminaaliin saapumiseen on varattava tietty aika (tarkista Sea Jets, Hellenic Seaways tai Zante Ferries) ennen aluksen varsinaista lähtöaikaa. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Lähtöselvitys Folegandros ja Kythnos väliselle reitille. / Mene Folegandros lauttaterminaalin Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos sinulla on auto, voit tehdä lähtöselvityksen ajoneuvojonosta.
  • Kythnos menevään lauttaan nouseminen / Folegandros lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Jos matkustat autolla, Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Folegandros ja Kythnos välisellä reitillä olevalla aluksella.

Zante Ferries, Hellenic Seaways tai Sea Jets:n laivalla voit valita aktiviteettisi omien mieltymystesi mukaan! Jotkut matkustajat haluavat rentoutua hytin yksityisyydessä, kun taas toiset nauttivat baareista, ravintoloista, peleistä ja kaupoista.

Lautan saapuminen Kythnos

Lopuksi löydät joitakin tietoja lautan saapumisesta Kythnos:

  • Lähestyminen Kythnos satamaan / Miehistö ei salli pääsyä autotalliin hakemaan ajoneuvoa ennen kuin alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Kythnos satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Kythnos satamaan.
  • Kythnos on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Kun autotallin ovet on avattu, laivasta poistuminen on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Kythnos läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Kythnos alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika