Folegandros
Matkusta suoraan Serifos lautta
Serifos
Katso hinnat

Miten päästä Folegandros Serifos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Folegandros Serifos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Folegandros Serifos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Folegandros Serifos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Folegandros Serifos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Folegandros Serifos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Folegandros Serifos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Folegandros Serifos lauttatietoa

Lähtösatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Serifos
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
69 km
Lauttayhtiöt
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries
Ylitysten tiheys
3 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Folegandros Serifos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Folegandros Serifos, lippujen hinnat vaihtelevat 12 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 70 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Folegandros - Serifos, on 57 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Folegandros - Serifos on 3 tuntia 34 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 5 tuntia 5 min saapua Serifos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Serifos 2 tuntia 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Folegandros satamasta klo 10:10. Viimeinen laiva Serifos lähtee Folegandros satamasta klo 16:10.

Keskimääräinen hinta Folegandros - Serifos-lauttaristeilylle.
57 €
Lauttojen hintaluokka Folegandros Serifos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
12 € - 70 €
Keskimääräinen ylitysaika Folegandros - Serifos
3 tuntia 34 min
Ensimmäisen Serifos menevän lautan lähtöaika
10:10
Viimeisen lautan lähtöaika Serifos
16:10
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
15:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Serifos
19:45

Miksi ottaa lautta Folegandros Serifos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Folegandros Serifos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Serifos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Folegandros Serifos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Folegandros Serifos lauttamatka on päinvastainen! Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Serifos varmasti jo levänneenä.
Pyörän kanssa matkustamisesta ei tarvitse huolehtia
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Lautalla tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole: pyöräsi lastataan suoraan laivan valtavaan autotalliin. Jätät sen sinne Folegandros ja Serifos välisen matkan ajaksi täysin turvallisesti ja ilman pelkoa sen vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Serifos saapuessasi.
Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Folegandros Serifos valmiina auttamaan sinua. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Folegandros ja Serifos välillä?

Jos haluat matkustaa Folegandros ja Serifos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Aegean Speed Lines Folegandros Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines on Kreikassa toimiva lauttayhtiö, joka tarjoaa lauttaliikennepalveluja Kreikan saarten ja Kreikan mantereen satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Serifos -hintoja ja varata Aegean Speed Linesin lipun Folegandros ja Serifos välillä. Lisätietoja Aegean Speed Linesistä
Sea Jets Folegandros Serifos
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Serifos -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Folegandros ja Serifos välillä. Sea Jets liikennöi Folegandros Serifos 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
2 tuntia 30 min
14 ylitystä viikossa
Zante Ferries Folegandros Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries perustettiin vuonna 1990, ja sen kotipaikka on Zakynthos, Kreikka. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Serifos -hintoja ja varata Zante Ferriesin lipun Folegandros ja Serifos välillä. Zante Ferries liikennöi Folegandros Serifos 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Zante Ferriesistä
2 tuntia 30 min
4 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Folegandros? Mihin laivat saapuvat Serifos?

Lähtösatama Folegandros

Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries lautat lähtevät Serifos seuraavista Folegandros satamista:

Folegandros
Kartta

Saapumissatama Serifos

Zante Ferries, Sea Jets tai Aegean Speed Lines alukset saapuvat Serifos seuraavista satamista:

Serifos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Folegandros Serifos, Folegandros ja Serifos välisen 69 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Folegandros ja Serifos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Aegean Speed Lines, Sea Jets ja Zante Ferries). Tällä hetkellä Folegandros ja Serifos välillä on 3 ylitystä päivässä.

Reitillä Folegandros-Serifos liikennöi 3 lauttayhtiötä: Aegean Speed Lines, Sea Jets ja Zante Ferries.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries.

Vertaa ennen varausta Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Folegandros Serifos -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Folegandros ja Serifos välisen matkan aikana matkustat 69 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Folegandros Serifos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 12 € - 70 €. Havaitsemamme keskihinta oli 57 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Folegandros klo 10:10 kohti Serifos.

Viimeinen lautta Serifos lähtee Folegandros yleensä klo 16:10.

Koe Folegandros ja Serifos välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Folegandros ja Serifos välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Folegandros tapahtuvasta laivaan noususta Serifos tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Aegean Speed Lines, Sea Jets ja Zante Ferries merelliseen maailmaan. Löydät myös käytännön tietoa Folegandros ja Serifos.

Lähtö Folegandros lautalla

Tässä ovat muutamat vaiheet, jotka sinun tulee ottaa ennen Folegandros Serifos -lauttamatkan alkamista:

  • Esittelyaika Folegandros satamassa / Sinun kannattaa saapua Folegandros satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Zante Ferries, Sea Jets tai Aegean Speed Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Folegandros ja Serifos väliselle reitille. / Etsi Folegandros lauttaterminaalissa Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries tiskit ja esitä passisi ja varausnumerosi. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Serifos menevään lauttaan nouseminen / Folegandros lauttaterminaalissa lähetetään informaatioviestejä, jotka kutsuvat sinut laivaan. Ajoneuvossasi Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries henkilökunta jatkaa laivaan nousemista rivi riviltä. Odota kärsivällisesti vuoroasi.

Elämää Folegandros ja Serifos välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Aegean Speed Lines, Sea Jets tai Zante Ferries -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Lautalta poistuminen Serifos

Tässä on tietoa Serifos tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Serifos satama on näkyvissä / Voit palata ajoneuvoosi vasta, kun lautta on pysähtynyt ja kiinnittynyt laituriin Serifos satamassa. Ei ole syytä kiirehtiä. Sillä välin suosittelemme nauttimaan saapumisesta Serifos ulkokannelta.
  • Jos olet hytissä. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Serifos satamaan.
  • Laivalta poistuminen ja Serifos tutustuminen / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Serifos sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoinkin lomasi Serifos on alkanut!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika