Suositeltu reitti
Folegandros
Matkusta suoraan Syros lautta
Syros
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Folegandros
Matkusta lautta Paros
Paros
Matkusta lautta Syros
Syros
Katso hinnat

Miten päästä Folegandros Syros lautalla ?

Etsitkö täydellistä Folegandros Syros lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Folegandros Syros on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Folegandros Syros voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Folegandros Syros -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Folegandros Syros -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Folegandros Syros sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Folegandros Syros lauttatietoa

Lähtösatama
Folegandros
Kreikka
Kykladien saaret
Saapumissatama
Syros
Kreikka
Kykladien saaret
Etäisyys
108 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
5 tuntia 10 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Folegandros Syros: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Folegandros Syros, lippujen hinnat vaihtelevat 13 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 13 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Folegandros - Syros, on 13 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Folegandros - Syros on 5 tuntia 50 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 6 tuntia 25 min saapua Syros, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Syros 5 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Folegandros satamasta klo 09:30. Viimeinen laiva Syros lähtee Folegandros satamasta klo 09:50.

Keskimääräinen hinta Folegandros - Syros-lauttaristeilylle.
13 €
Lauttojen hintaluokka Folegandros Syros (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
13 € - 13 €
Keskimääräinen ylitysaika Folegandros - Syros
5 tuntia 50 min
Ensimmäisen Syros menevän lautan lähtöaika
09:30
Viimeisen lautan lähtöaika Syros
09:50
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
14:45
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Syros
16:15

Miksi ottaa lautta Folegandros Syros?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Folegandros Syros kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Syros. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Folegandros Syros on ihanteellinen tapa matkustaa.

Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Folegandros Syros lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Hellenic Seaways tai Sea Jets liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Epäilemättä saavut Syros täysin rentoutuneena.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Yleensä matka Folegandros Syros on paljon nopeampi lentäen. Ongelmana on, että olet jumissa istuimellasi useita tunteja. Päinvastoin, Folegandros-Syros-reitillä Hellenic Seaways tai Sea Jets lautalla sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia olostasi, kävellä ulkokannella ja kesällä jopa ottaa aurinkoa. Palvelut ja vapaus lennon aikana ovat radikaalisti erilaisia!
Nauti uskomattomasta merinäköalasta
Kun olemme rannikolla, etsimme usein paikkoja, joista on paras merinäköala. Nautit 360 asteen merinäköalasta Folegandros satamasta Syros, söitpä sitten lounasta tai rentouduit jossakin laivan oleskelutiloista. Kaikkialla suuret ikkunat antavat sinulle poikkeuksellisen näkymän taivaansiniseen mereen, jotta voit hyödyntää sen rauhoittavaa voimaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Folegandros ja Syros välillä?

Jos haluat matkustaa Folegandros ja Syros välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Folegandros Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Syros -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Folegandros ja Syros välillä. Hellenic Seaways liikennöi Folegandros Syros 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 6 tuntia 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
6 tuntia 30 min
1 ylitystä viikossa
Sea Jets Folegandros Syros
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Folegandros-Syros -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Folegandros ja Syros välillä. Sea Jets liikennöi Folegandros Syros 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 5 tuntia 10 min. Lisätietoja Sea Jetsistä
5 tuntia 10 min
2 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Folegandros? Mihin laivat saapuvat Syros?

Lähtösatama Folegandros

Hellenic Seaways tai Sea Jets lautat lähtevät Syros seuraavista Folegandros satamista:

Folegandros
Kartta
Folegandros
Kartta

Saapumissatama Syros

Sea Jets tai Hellenic Seaways alukset saapuvat Syros seuraavista satamista:

Port of Siros Ermoupoli
Kartta
Muut vaihtoehtoiset reitit Folegandros Syros.
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Folegandros Syros, Folegandros ja Syros välisen 108 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 5 tuntia 10 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Folegandros ja Syros välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Hellenic Seaways ja Sea Jets). Tällä hetkellä Folegandros ja Syros välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Folegandros-Syros liikennöi 2 lauttayhtiötä: Hellenic Seaways ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets.

Folegandros ja Syros välisen matkan aikana matkustat 108 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Folegandros Syros, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 13 € - 13 €. Havaitsemamme keskihinta oli 13 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Folegandros klo 09:30 kohti Syros.

Viimeinen lautta Syros lähtee Folegandros yleensä klo 09:50.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika