Formia
Matkusta suoraan Ponza lautta
Ponza
Katso hinnat

Miten päästä Formia Ponza lautalla ?

Etsitkö täydellistä Formia Ponza lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Formia Ponza on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Formia Ponza voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Formia Ponza -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Laziomar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Formia Ponza -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Laziomar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Formia Ponza sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Formia Ponza lauttatietoa

Lähtösatama
Formia
Italia
Latium
Saapumissatama
Ponza
Italia
Ponti-saaret
Etäisyys
67 km
Lauttayhtiöt
Laziomar
Ylitysten tiheys
14 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Formia ja Ponza välillä?

Jos haluat matkustaa Formia ja Ponza välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Laziomar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Laziomar Formia Ponza
Laziomar
Laziomar harjoittaa lauttaliikennettä Italia, mukaan lukien lauttaliikenne Formia ja Ponza satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Formia-Ponza -hintoja ja varata Laziomarin lipun Formia ja Ponza välillä. Laziomar liikennöi Formia Ponza 14 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 30 min. Lisätietoja Laziomaristä
2 tuntia 30 min
14 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Formia? Mihin laivat saapuvat Ponza?

Lähtösatama Formia

Laziomar lautat lähtevät Ponza seuraavista Formia satamista:

Formia
Kartta

Saapumissatama Ponza

Laziomar alukset saapuvat Ponza seuraavista satamista:

Ponza
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika