Fournoi
Matkusta suoraan Agios Kyrikos lautta
Agios Kyrikos
Katso hinnat

Miten päästä Fournoi Agios Kyrikos lautalla ?

Etsitkö täydellistä Fournoi Agios Kyrikos lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Fournoi Agios Kyrikos on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Fournoi Agios Kyrikos voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Fournoi Agios Kyrikos -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Fournoi Agios Kyrikos -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Fournoi Agios Kyrikos sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Fournoi Agios Kyrikos lauttatietoa

Lähtösatama
Fournoi
Kreikka
Saapumissatama
Agios Kyrikos
Kreikka
Etäisyys
17 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
6 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Fournoi Agios Kyrikos: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Fournoi Agios Kyrikos, lippujen hinnat vaihtelevat 7 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 80 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Fournoi - Agios Kyrikos, on 31 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Fournoi - Agios Kyrikos on 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 35 min saapua Agios Kyrikos, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Agios Kyrikos 20 min. Ensimmäinen lautta lähtee Fournoi satamasta klo 02:45. Viimeinen laiva Agios Kyrikos lähtee Fournoi satamasta klo 20:15.

Keskimääräinen hinta Fournoi - Agios Kyrikos-lauttaristeilylle.
31 €
Lauttojen hintaluokka Fournoi Agios Kyrikos (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
7 € - 80 €
Keskimääräinen ylitysaika Fournoi - Agios Kyrikos
25 min
Ensimmäisen Agios Kyrikos menevän lautan lähtöaika
02:45
Viimeisen lautan lähtöaika Agios Kyrikos
20:15
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
03:10
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Agios Kyrikos
20:50

Miksi ottaa lautta Fournoi Agios Kyrikos?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Fournoi Agios Kyrikos kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Agios Kyrikos. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Fournoi Agios Kyrikos on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Fournoi voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Agios Kyrikos täynnä energiaa.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Jos sinulla on lapsia, ei ole parempaa tapaa matkustaa Fournoi Agios Kyrikos perheenä kuin lautalla. Kaikki on helpompaa. Heti kun lähdet Fournoi, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Tämä Fournoi ja Agios Kyrikos välinen laivamatka jää lapsillesi unohtumattomaksi hetkeksi.
Saat paljon enemmän lepoa kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Päinvastoin, Fournoi Agios Kyrikos laivamatka on äärimmäisen rentouttava. Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways liikennöimillä laivoilla on rentoutumiseen tai viihtymiseen tarkoitettuja tiloja: oleskelutiloja tai hyttejä, ulkosolarium, baareja ja ravintoloita... Aloitat lomasi Agios Kyrikos varmasti jo levänneenä.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Fournoi ja Agios Kyrikos välillä?

Jos haluat matkustaa Fournoi ja Agios Kyrikos välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Fournoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Fournoi-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Fournoi ja Agios Kyrikos välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Fournoi Agios Kyrikos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 20 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
20 min
3 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Fournoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Fournoi-Agios Kyrikos -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Fournoi ja Agios Kyrikos välillä. Hellenic Seaways liikennöi Fournoi Agios Kyrikos 3 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
30 min
3 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Fournoi? Mihin laivat saapuvat Agios Kyrikos?

Lähtösatama Fournoi

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Agios Kyrikos seuraavista Fournoi satamista:

Fournoi
Kartta

Saapumissatama Agios Kyrikos

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Agios Kyrikos seuraavista satamista:

Port of Agios Kyrikos
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Fournoi Agios Kyrikos, Fournoi ja Agios Kyrikos välisen 17 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 20 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Fournoi ja Agios Kyrikos välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Fournoi ja Agios Kyrikos välillä on 6 ylitystä viikossa.

Reitillä Fournoi-Agios Kyrikos liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Fournoi ja Agios Kyrikos välisen matkan aikana matkustat 17 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Fournoi Agios Kyrikos, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 7 € - 80 €. Havaitsemamme keskihinta oli 31 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Fournoi klo 02:45 kohti Agios Kyrikos.

Viimeinen lautta Agios Kyrikos lähtee Fournoi yleensä klo 20:15.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika