Fournoi
Matkusta suoraan Leipsoi lautta
Leipsoi
Katso hinnat

Miten päästä Fournoi Leipsoi lautalla ?

Etsitkö täydellistä Fournoi Leipsoi lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Fournoi Leipsoi on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Fournoi Leipsoi voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Fournoi Leipsoi -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Fournoi Leipsoi -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Fournoi Leipsoi sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Fournoi Leipsoi lauttatietoa

Lähtösatama
Fournoi
Kreikka
Saapumissatama
Leipsoi
Kreikka
Dodecanese
Etäisyys
40 km
Lauttayhtiöt
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Ylitysten tiheys
3 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Fournoi Leipsoi: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Fournoi Leipsoi, lippujen hinnat vaihtelevat 9 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 120 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Fournoi - Leipsoi, on 63 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Fournoi - Leipsoi on 1 tuntia 54 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 5 min saapua Leipsoi, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Leipsoi 1 tuntia 45 min. Ensimmäinen lautta lähtee Fournoi satamasta klo 09:05. Viimeinen laiva Leipsoi lähtee Fournoi satamasta klo 21:00.

Keskimääräinen hinta Fournoi - Leipsoi-lauttaristeilylle.
63 €
Lauttojen hintaluokka Fournoi Leipsoi (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
9 € - 120 €
Keskimääräinen ylitysaika Fournoi - Leipsoi
1 tuntia 54 min
Ensimmäisen Leipsoi menevän lautan lähtöaika
09:05
Viimeisen lautan lähtöaika Leipsoi
21:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
10:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Leipsoi
23:05

Miksi ottaa lautta Fournoi Leipsoi?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Fournoi Leipsoi kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Leipsoi. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Fournoi Leipsoi on ihanteellinen tapa matkustaa.

Nauti erittäin huomaavaisesta henkilökunnasta
Ammattitaitoinen ja avulias henkilökunta on koko matkan ajan Fournoi Leipsoi valmiina auttamaan sinua. Aluksen pääkannella on lähes aina informaatiopiste.
Nauti raikkaasta meri-ilmasta
Meren terveysvaikutukset on todistettu jo pitkään. Fournoi voit heti satamasta lähdettyäsi kävellä Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways -laivan kannella ja nauttia merisuihkusta ja virkistävästä, hapella rikastetusta meri-ilmasta: se on todellinen thalassokuuri ja erittäin tehokas keuhkojen tuuletuskeino! Hyvinvoinnin tunne valtaa sinut nopeasti. Näin voit aloittaa lomasi Leipsoi täynnä energiaa.
Pyörän kuljettaminen ei ole ongelma
Junassa, bussissa tai lentokoneessa on usein hyvin hankalaa ja joskus jopa mahdotonta matkustaa tämän hankalan seuralaisen kanssa: pyöräsi. Näin ei ole laivalla. Kuten mikä tahansa ajoneuvo, kaksipyöräinenkin pysäköidään laivan autotalliin. Voit matkustaa Fournoi Leipsoi täysin rauhallisin mielin ilman pelkoa pyöräsi vahingoittumisesta. Löydät sen, kun poistut kyydistä Leipsoi saapuessasi.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Fournoi ja Leipsoi välillä?

Jos haluat matkustaa Fournoi ja Leipsoi välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Dodekanisos Seaways Fournoi Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways perustettiin vuonna 1991, ja sen kotipaikka on Rodos, Kreikka. Yhtiö palvelee Egeanmeren saaria ja Joonianmeren satamia. Vivanodalla voit vertailla Fournoi-Leipsoi -hintoja ja varata Dodekanisos Seawaysin lipun Fournoi ja Leipsoi välillä. Dodekanisos Seaways liikennöi Fournoi Leipsoi 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 1 tuntia 50 min. Lisätietoja Dodekanisos Seawaysistä
1 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Hellenic Seaways Fournoi Leipsoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Fournoi-Leipsoi -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Fournoi ja Leipsoi välillä. Hellenic Seaways liikennöi Fournoi Leipsoi 1 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 10 min. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä
2 tuntia 10 min
1 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Fournoi? Mihin laivat saapuvat Leipsoi?

Lähtösatama Fournoi

Dodekanisos Seaways tai Hellenic Seaways lautat lähtevät Leipsoi seuraavista Fournoi satamista:

Fournoi
Kartta

Saapumissatama Leipsoi

Hellenic Seaways tai Dodekanisos Seaways alukset saapuvat Leipsoi seuraavista satamista:

Port of Leipsoi
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Fournoi Leipsoi, Fournoi ja Leipsoi välisen 40 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 1 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Fournoi ja Leipsoi välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways). Tällä hetkellä Fournoi ja Leipsoi välillä on 3 ylitystä viikossa.

Reitillä Fournoi-Leipsoi liikennöi 2 lauttayhtiötä: Dodekanisos Seaways ja Hellenic Seaways.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Fournoi ja Leipsoi välisen matkan aikana matkustat 40 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Fournoi Leipsoi, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 9 € - 120 €. Havaitsemamme keskihinta oli 63 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Fournoi klo 09:05 kohti Leipsoi.

Viimeinen lautta Leipsoi lähtee Fournoi yleensä klo 21:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika