Fri
Matkusta suoraan Sitia lautta
Sitia
Katso hinnat

Miten päästä Fri Sitia lautalla ?

Etsitkö täydellistä Fri Sitia lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Fri Sitia on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Fri Sitia voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Fri Sitia -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Fri Sitia -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Fri Sitia sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Fri Sitia lauttatietoa

Lähtösatama
Fri
Kreikka
Dodecanese
Saapumissatama
Sitia
Kreikka
Kreeta
Etäisyys
78 km
Lauttayhtiöt
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Ylitysten tiheys
2 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
2 tuntia 50 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Fri Sitia: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Fri Sitia, lippujen hinnat vaihtelevat 11 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 56 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Fri - Sitia, on 34 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Fri - Sitia on 2 tuntia 4 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 2 tuntia 5 min saapua Sitia, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Sitia 1 tuntia 55 min. Ensimmäinen lautta lähtee Fri satamasta klo 16:45. Viimeinen laiva Sitia lähtee Fri satamasta klo 23:45.

Keskimääräinen hinta Fri - Sitia-lauttaristeilylle.
34 €
Lauttojen hintaluokka Fri Sitia (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
11 € - 56 €
Keskimääräinen ylitysaika Fri - Sitia
2 tuntia 4 min
Ensimmäisen Sitia menevän lautan lähtöaika
16:45
Viimeisen lautan lähtöaika Sitia
23:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Sitia
01:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Sitia
19:05

Miksi ottaa lautta Fri Sitia?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Fri Sitia kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Sitia. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Fri Sitia on ihanteellinen tapa matkustaa.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia matkatavaroiden määrästä.
Yksi matkatavara on ilmainen, kaikista muista on maksettava. Tätä kaavaa käytetään usein, kun matkustamme muilla liikennemuodoilla, mikä hyvin usein johtaa laskun huomattavaan kasvuun. Kun nouset ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets lauttaan Fri, voit kuitenkin ottaa mukaan niin paljon matkatavaroita kuin haluat, kunhan ne ovat ajoneuvossasi. Jos matkustat ilman autoa, liikkumista on rajoitettu koko matkan ajan Sitia. Monet laivat tarjoavat kuitenkin matkatavaroiden säilytystilaa jalkaisin matkustaville. Tarkista asia ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets.
Laivalla ei tule tylsää... toisin kuin lentokoneessa...
Jos verrataan nopeutta, lentokone on varmasti nopein tapa päästä Fri Sitia. Mutta olet jumissa istuimellasi, turvavyöllä kiinnitettynä, eikä matkustusmahdollisuuksia ole juuri lainkaan. Toisaalta Fri-Sitia-risteilyllä Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines lautalla sinulla on Fri-Sitia-reitillä täysi vapaus toimia, syödä, kävellä, viihdyttää tai levätä. Sinulla ei ole koskaan näin paljon vapautta ja viihdettä lennon aikana!
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Fri ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets lautalla, joka kulkee 78 km matkan Sitia alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Sitia niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Fri ja Sitia välillä?

Jos haluat matkustaa Fri ja Sitia välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

ANEK Lines Fri Sitia
ANEK Lines
Anek Lines on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Fri-Sitia-reittiä ja muita Italian ja Kreikan sekä useiden Kreikan saarten välisiä laivayhteyksiä. Vivanodalla voit vertailla Fri-Sitia -hintoja ja varata ANEK Linesin lipun Fri ja Sitia välillä. ANEK Lines liikennöi Fri Sitia 2 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 2 tuntia 50 min. Lisätietoja ANEK Linesistä
2 tuntia 50 min
2 ylitystä viikossa
Blue Star Ferries Fri Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries on kreikkalainen laivayhtiö, joka liikennöi Fri-Sitia-reitillä sekä muilla Kreikan mantereen ja sen lukemattomien saarten (Kykladit, Joonianmeren saaret, Kreeta, Dodekanesian saaret) välisillä kotimaan reiteillä. Vivanodalla voit vertailla Fri-Sitia -hintoja ja varata Blue Star Ferriesin lipun Fri ja Sitia välillä. Lisätietoja Blue Star Ferriesistä
Aigaion Pelagos Fri Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos perustettiin vuonna 1999, ja sen toimipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö palvelee Kreikan saaria ja satamia Egeanmerellä. Vivanodalla voit vertailla Fri-Sitia -hintoja ja varata Aigaion Pelagosin lipun Fri ja Sitia välillä. Lisätietoja Aigaion Pelagosistä
Sea Jets Fri Sitia
Sea Jets
Sea Jets on vuonna 1989 perustettu kreikkalainen varustamo. Se liikennöi noin 140 reittiä Pireuksen ja Kreetan sekä Kykladien saariston välillä. Vivanodalla voit vertailla Fri-Sitia -hintoja ja varata Sea Jetsin lipun Fri ja Sitia välillä. Lisätietoja Sea Jetsistä

Mistä lähtevät lautat Fri? Mihin laivat saapuvat Sitia?

Lähtösatama Fri

ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos tai Sea Jets lautat lähtevät Sitia seuraavista Fri satamista:

Kasos
Kartta

Saapumissatama Sitia

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines alukset saapuvat Sitia seuraavista satamista:

Sitia
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Fri Sitia, Fri ja Sitia välisen 78 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 2 tuntia 50 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Fri ja Sitia välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets). Tällä hetkellä Fri ja Sitia välillä on 2 ylitystä viikossa.

Reitillä Fri-Sitia liikennöi 4 lauttayhtiötä: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vertaa ennen varausta ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Fri Sitia -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Fri ja Sitia välisen matkan aikana matkustat 78 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Fri Sitia, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 11 € - 56 €. Havaitsemamme keskihinta oli 34 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Fri klo 16:45 kohti Sitia.

Viimeinen lautta Sitia lähtee Fri yleensä klo 23:45.

Kokemuksesi Fri Sitia -lauttamatkasta

Jos matkustat ensimmäistä kertaa lautalla, ei ole helppoa kuvitella, millainen on Fri ja Sitia välinen merimatka. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Fri tapahtuvasta laivaan noususta Sitia tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ja Sea Jets merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Fri ja Sitia.

Valmiina laivaan nousuun Fri

Ennen kuin lähdet Fri Sitia -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Saapumisaika Fri satamaan / Sinun kannattaa saapua Fri satamaan hyvissä ajoin. Tarkista tämä Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines-yhtiöstäsi. Tämän ajan jälkeen yhtiö voi evätä sinulta pääsyn laivaan.
  • Sisäänkirjautuminen Fri ja Sitia väliselle reitille. / Mene Fri lauttaterminaalin Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Autolla matkustettaessa prosessi on sama, mutta suoraan nousukaistoilta. Sinä pysyt autossasi.
  • Sitia menevään lauttaan nouseminen / Varo Fri lauttaterminaalissa ääniviestejä, joissa kehotetaan nousemaan laivaan. Jos matkustat autolla, Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n henkilökunta antaa sinulle ohjeet ajoneuvon nousemisesta laivaan ja pysäköimisestä laivaan.

Elämää Fri ja Sitia välisellä lautalla

Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries tai ANEK Lines:n laivoilla on jokaiselle jotakin. Jotkut haluavat rentoutua jossakin lepotiloista, toiset haluavat hyödyntää kaikkia laivan tarjoamia palveluja tai vain nauttia merinäköalasta laivan kannelta.

Sitia on näkyvissä, laivasta poistuminen lähestyy!

Tässä on tietoa Sitia tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Sitia satamaan / Autotalliin pääsee vasta, kun alus on kiinnitetty. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Sitia satamaan veneen kannelta käsin.
  • Tyhjennä hytti. / Sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Sitia satamaan.
  • Sitia on sinun ja laivasta poistumisen jälkeen sinun. / Ajo ulos laivan autotallista on melko nopeaa. Jalankulkijana pääset ulos vielä nopeammin. Sitia läpäiset todennäköisesti tullitarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Sitia alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika