Matkustaminen lautalla Funchal Kanarian saaret

Matkustaminen lautalla Funchal Kanarian saaret on erinomainen valinta! Funchal Kanarian saaret -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Empresa de Navegação Madeirense), jotka palvelevat Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas De Gran Canaria ja Funchal satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Funchal Kanarian saaret -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Empresa de Navegação Madeirense tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Funchal Kanarian saaret luvuilla

Maat
Portugali
Espanja
Satamien lukumäärä
3
Lauttayhteyksien määrä
2
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Funchal Kanarian saaret lauttareitit

Etsitkö lauttaa Funchal - Kanarian saaret? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Funchal ja Kanarian saaret välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Empresa de Navegação Madeirense lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Funchal, Las Palmas De Gran Canaria tai Santa Cruz de Tenerife käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Funchal Kanarian saaret -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Empresa de Navegação Madeirense. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 2 Funchal ja Kanarian saaret välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Funchal Kanarian saaret - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Funchal paikkaan Kanarian saaret

Kanarian saaret: Saapuminen lautalla paikasta Funchal ja alueen tutkiminen

Espanjassa on useita satamia, joista voit nousta lautalle Kanariansaarille, kuten Cádiz, Huelva, Almería ja Malaga. Voit ottaa lautan myös Portugalista tai Marokosta. Matka-aika vaihtelee määränpään mukaan, mutta yleensä Kanariansaarille pääsee Espanjan mantereelta 24-48 tunnissa.

Yksi tärkeimmistä alueella toimivista lauttayhtiöistä on Naviera Armas. Se tarjoaa yhteyksiä kaikille saariston saarille lukuun ottamatta La Graciosaa. Fred Olsen Express on toinen lauttayhtiö, joka liikennöi useille saariston saarille. Molemmat yhtiöt tarjoavat säännöllistä liikennettä ympäri vuoden.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None