Galatas
Matkusta suoraan Ermioni lautta
Ermioni
Katso hinnat

Miten päästä Galatas Ermioni lautalla ?

Etsitkö täydellistä Galatas Ermioni lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Galatas Ermioni on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Galatas Ermioni voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Galatas Ermioni -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Hellenic Seaways, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Galatas Ermioni -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Hellenic Seaways laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Galatas Ermioni sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Galatas Ermioni lauttatietoa

Lähtösatama
Galatas
Kreikka
Saapumissatama
Ermioni
Kreikka
Peloponnesoksen
Etäisyys
220 km
Lauttayhtiöt
Hellenic Seaways
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Galatas ja Ermioni välillä?

Jos haluat matkustaa Galatas ja Ermioni välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Hellenic Seaways, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Hellenic Seaways Galatas Ermioni
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways perustettiin vuonna 2000, ja sen kotipaikka on Ateenassa, Kreikassa. Yhtiö liikennöi Kreikan saarille ja Egeanmeren alueelle. Vivanodalla voit vertailla Galatas-Ermioni -hintoja ja varata Hellenic Seawaysin lipun Galatas ja Ermioni välillä. Lisätietoja Hellenic Seawaysistä

Mistä lähtevät lautat Galatas? Mihin laivat saapuvat Ermioni?

Lähtösatama Galatas

Hellenic Seaways lautat lähtevät Ermioni seuraavista Galatas satamista:

Port of Galatas
Kartta

Saapumissatama Ermioni

Hellenic Seaways alukset saapuvat Ermioni seuraavista satamista:

Ermioni
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika