Suositeltu reitti
Genova
Matkusta suoraan Porto Torres lautta
Porto Torres
Katso hinnat
Vaihtoehtoiset reitit
Genova
Matkusta lautta Ajaccio
Ajaccio
Matkusta lautta Porto Torres
Porto Torres
Katso hinnat
Genova
Matkusta juna, bussi, kimppakyytiä Nizza
Nizza
Matkusta lautta Porto Torres
Porto Torres
Katso hinnat

Miten päästä Genova Porto Torres lautalla ?

Etsitkö täydellistä Genova Porto Torres lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Genova Porto Torres on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Genova Porto Torres voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Genova Porto Torres -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea tai Saremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Genova Porto Torres -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Genova Porto Torres sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Genova Porto Torres lauttatietoa

Lähtösatama
Genova
Italia
Liguria
Saapumissatama
Porto Torres
Italia
Sardinia
Etäisyys
400 km
Lauttayhtiöt
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar
Ylitysten tiheys
13 ylitystä viikossa
Pienin mahdollinen ylitysaika
9 tuntia 30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Genova Porto Torres: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Genova Porto Torres, lippujen hinnat vaihtelevat 31 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 587 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Genova - Porto Torres, on 121 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Genova - Porto Torres on 12 tuntia 4 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 13 tuntia 45 min saapua Porto Torres, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porto Torres 10 tuntia 30 min. Ensimmäinen lautta lähtee Genova satamasta klo 01:30. Viimeinen laiva Porto Torres lähtee Genova satamasta klo 23:59.

Keskimääräinen hinta Genova - Porto Torres-lauttaristeilylle.
121 €
Lauttojen hintaluokka Genova Porto Torres (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
31 € - 587 €
Keskimääräinen ylitysaika Genova - Porto Torres
12 tuntia 4 min
Ensimmäisen Porto Torres menevän lautan lähtöaika
01:30
Viimeisen lautan lähtöaika Porto Torres
23:59
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Torres
07:15
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Torres
15:15

Miksi ottaa lautta Genova Porto Torres?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Genova Porto Torres kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Porto Torres. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Genova Porto Torres on ihanteellinen tapa matkustaa.

Huolehtiva henkilökunta
Genova ja Porto Torres välisen matkan jokaisella minuutilla, Genova satamassa tapahtuvasta laivaan noususta Porto Torres tapahtuvaan laivasta poistumiseen, ammattitaitoinen ja hymyilevä Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione henkilökunta on käytettävissänne varmistaakseen, että viihdytte mukavasti. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
Ei väsytä, toisin kuin autossa
Pitkät automatkat ovat väsyttäviä ja vaativat jatkuvaa valppautta ajettaessa. Genova Porto Torres lauttamatka on päinvastainen! Aluksella on Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione liikennöivästä aluksesta riippuen kaikki suunniteltu niin, että sinulla on aikaa rentoutua rauhassa mukavissa lepotuoleissa, oleskella ulkokansilla, viihdyttää ja pitää hauskaa. Saavut Porto Torres stressittömästi ja täysin rentoutuneena.
Koska se on ihanteellinen tapa matkustaa perheesi kanssa!
Lautalla matkustaminen on yksinkertaisesti ihanteellinen tapa matkustaa Genova ja Porto Torres välillä, kun olet perheen ja erityisesti lasten kanssa. Kaikki on yksinkertaisempaa. Heti kun lähdet Genova, kuvittele, että lapsesi tutkivat laivaa, viettävät pitkiä aikoja leikkien lasten leikkipaikoilla tai videopelien ja pelihallien parissa (teini-ikäisille), katsovat uusimpia elokuvia elokuvateatterissa, jakavat perheaterian ravintolassa tai ihmettelevät taikashow'ta tai muita lukemattomia aktiviteetteja. Porto Torres lautalla aika kuluu nopeammin kuin luuletkaan, ja tämä Genova ja Porto Torres välinen merielämys jää lapsillesi unohtumattomaksi pitkäksi aikaa.

Mitkä yhtiöt liikennöivät Genova ja Porto Torres välillä?

Jos haluat matkustaa Genova ja Porto Torres välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Moby Lines Genova Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines on italialainen lauttayhtiö, joka on liikennöinyt Sardiniaan ja Korsikaan Italiasta vuodesta 1959. Miten voin varata Moby Lines Genova Porto Torres ylityksen? Käyttämällä Vivanodaa ja sen monikuljetushakukonetta! Vivanodalla voit vertailla Genova-Porto Torres -hintoja ja varata Moby Linesin lipun Genova ja Porto Torres välillä. Lisätietoja Moby Linesistä
Grandi Navi Veloci Genova Porto Torres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci on italialainen yhtiö, joka on yksi Välimeren matkustajaliikenteen johtavista yrityksistä. Se liikennöi Italiaan (Sisilia ja Sardinia), Espanjaan, Tunisiaan, Algeriaan, Ranskaan ja Marokkoon. Vivanodalla voit vertailla Genova-Porto Torres -hintoja ja varata Grandi Navi Velociin lipun Genova ja Porto Torres välillä. Grandi Navi Veloci liikennöi Genova Porto Torres 4 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 11 tuntia 20 min. Lisätietoja Grandi Navi Velociistä
11 tuntia 20 min
4 ylitystä viikossa
Tirrenia di Navigazione Genova Porto Torres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione on lauttayhtiö, jonka kotipaikka on Cagliari, Sardinia. Se on perustettu vuonna 1946, ja se tarjoaa laivayhteyksiä useisiin kohteisiin Italiassa ja Sardiniassa. Vivanodalla voit vertailla Genova-Porto Torres -hintoja ja varata Tirrenia di Navigazionein lipun Genova ja Porto Torres välillä. Tirrenia di Navigazione liikennöi Genova Porto Torres 9 ylitystä viikossa, ja matka-aika on 9 tuntia 30 min. Lisätietoja Tirrenia di Navigazioneistä
9 tuntia 30 min
9 ylitystä viikossa

Mistä lähtevät lautat Genova? Mihin laivat saapuvat Porto Torres?

Lähtösatama Genova

Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione lautat lähtevät Porto Torres seuraavista Genova satamista:

Ponte Assereto
Kartta

Saapumissatama Porto Torres

Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci tai Moby Lines alukset saapuvat Porto Torres seuraavista satamista:

Porto Torres
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Genova Porto Torres, Genova ja Porto Torres välisen 400 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 9 tuntia 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Genova ja Porto Torres välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Moby Lines, Grandi Navi Veloci ja Tirrenia di Navigazione). Tällä hetkellä Genova ja Porto Torres välillä on 13 ylitystä viikossa.

Reitillä Genova-Porto Torres liikennöi 3 lauttayhtiötä: Moby Lines, Grandi Navi Veloci ja Tirrenia di Navigazione.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar.

Vertaa ennen varausta Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar hintoja verkkosivuillamme Vivanoda. Varaa sitten haluamasi risteys helposti ja turvallisesti kumppanimme verkkosivustolta.

Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Genova Porto Torres -lauttavarauksesi, voit tehdä sen helposti ottamalla yhteyttä varaustasi hallinnoivaan yhteistyökumppaniin. Huomaa, että hintaehdoista riippuen joitakin lippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. On tärkeää ottaa tämä huomioon lippua varatessasi.

Genova ja Porto Torres välisen matkan aikana matkustat 400 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Genova Porto Torres, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 31 € - 587 €. Havaitsemamme keskihinta oli 121 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Genova klo 01:30 kohti Porto Torres.

Viimeinen lautta Porto Torres lähtee Genova yleensä klo 23:59.

Koe Genova ja Porto Torres välinen lauttamatka

Jos et ole koskaan ennen matkustanut lautalla, on vaikea kuvitella, millainen päivä merellä Genova ja Porto Torres välillä olisi. Siksi kuvaamme tämän ainutlaatuisen matkakokemuksen Genova tapahtuvasta laivaan noususta Porto Torres tapahtuvaan laivasta poistumiseen, jotta voit paremmin projisoida itsesi Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea ja Saremar merelliseen maailmaan. Löydät myös matkailutietoa ja käytännön tietoja Genova ja Porto Torres.

Laivaan nousu Genova

Ennen kuin lähdet Genova Porto Torres -lauttamatkalle, tässä on muutamia vaiheita, jotka sinun tulee tehdä ennen laivaan nousemista:

  • Esittelyaika Genova satamassa / Sinun tulee saapua Genova lauttaterminaaliin Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione asettaman aikarajan puitteissa. Tämän ajanjakson jälkeen yhtiöllä on oikeus kieltäytyä ottamasta sinua kyytiin.
  • Sisäänkirjautuminen Genova ja Porto Torres väliselle reitille. / Mene Genova lauttaterminaalin Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci tai Moby Lines:n tiskille tekemään lähtöselvitys passin tai henkilökortin ja varausnumeron kanssa. Jos matkustat autolla, seiso varatuilla kaistoilla. Lähtöselvitys tapahtuu suoraan autostanne.
  • Porto Torres menevään lauttaan nouseminen / Genova lauttaterminaalista kuulet ääniviestejä, joissa sinua kehotetaan nousemaan lauttaan. Autolla seuraat Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione henkilökunnan ohjeita laivaan nousemiseksi ja ajoneuvosi pysäköimiseksi laivaan.

Genova ja Porto Torres välisellä lautalla

Risteilyn aikana jokainen voi käyttää Moby Lines, Grandi Navi Veloci tai Tirrenia di Navigazione -laivan palveluja haluamallaan tavalla. Jotkut haluavat rentoutua viihtyisässä oleskelutilassa, toiset taas shoppailla putiikeissa tai syödä itsepalveluravintolassa.

Lautalta poistuminen Porto Torres

Tässä on tietoa Porto Torres tapahtuvasta laivasta poistumisesta:

  • Lähestyminen Porto Torres satamaan / Pääset takaisin laivan autotalliin, kun lautta on telakoitunut. Ei ole syytä kiirehtiä. Nauti sen sijaan saapumisesta Porto Torres satamaan veneen kannelta käsin.
  • Jos olet hytissä. / Jos olet matkustanut Genova Porto Torres mukavassa hytissä, sinun on poistuttava hytistäsi noin puoli tuntia ennen saapumista Porto Torres.
  • Laivalta poistuminen ja Porto Torres tutustuminen / Saat autosi ulos laivan valtavasta autotallista suhteellisen nopeasti, kunhan ovet ovat auki. Jalankulkijamatkustajat pääsevät laivasta vielä nopeammin. Porto Torres sataman tullihenkilöstö voi tehdä sinulle tarkastuksen. Vihdoin ja viimein oleskelusi Porto Torres alkaa toden teolla!

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika