Giglio
Matkusta suoraan Porto Santo Stefano lautta
Porto Santo Stefano
Katso hinnat

Miten päästä Giglio Porto Santo Stefano lautalla ?

Etsitkö täydellistä Giglio Porto Santo Stefano lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Giglio Porto Santo Stefano on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Giglio Porto Santo Stefano voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Giglio Porto Santo Stefano -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Toremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Giglio Porto Santo Stefano -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Toremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Giglio Porto Santo Stefano sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Giglio Porto Santo Stefano lauttatietoa

Lähtösatama
Giglio
Italia
Toscana
Saapumissatama
Porto Santo Stefano
Italia
Toscana
Etäisyys
20 km
Lauttayhtiöt
Toremar
Ylitysten tiheys
4 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
1 tuntia
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Giglio Porto Santo Stefano: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Giglio Porto Santo Stefano, lippujen hinnat vaihtelevat 14 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 90 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Giglio - Porto Santo Stefano, on 47 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Giglio - Porto Santo Stefano on 1 tuntia. Hitaimmilla lautoilla kestää 1 tuntia saapua Porto Santo Stefano, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Porto Santo Stefano 1 tuntia. Ensimmäinen lautta lähtee Giglio satamasta klo 06:00. Viimeinen laiva Porto Santo Stefano lähtee Giglio satamasta klo 11:00.

Keskimääräinen hinta Giglio - Porto Santo Stefano-lauttaristeilylle.
47 €
Lauttojen hintaluokka Giglio Porto Santo Stefano (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
14 € - 90 €
Keskimääräinen ylitysaika Giglio - Porto Santo Stefano
1 tuntia
Ensimmäisen Porto Santo Stefano menevän lautan lähtöaika
06:00
Viimeisen lautan lähtöaika Porto Santo Stefano
11:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Santo Stefano
07:00
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Porto Santo Stefano
12:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Giglio ja Porto Santo Stefano välillä?

Jos haluat matkustaa Giglio ja Porto Santo Stefano välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Toremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Toremar Giglio Porto Santo Stefano
Toremar
Toremar perustettiin vuonna 1981, ja sen kotipaikka on Italiassa. Yhtiö tarjoaa risteilyjä Toscanan saarten ja Sardinian välillä. Vivanodalla voit vertailla Giglio-Porto Santo Stefano -hintoja ja varata Toremarin lipun Giglio ja Porto Santo Stefano välillä. Toremar liikennöi Giglio Porto Santo Stefano 4 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 1 tuntia. Lisätietoja Toremaristä
1 tuntia
4 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Giglio? Mihin laivat saapuvat Porto Santo Stefano?

Lähtösatama Giglio

Toremar lautat lähtevät Porto Santo Stefano seuraavista Giglio satamista:

Giglio
Kartta

Saapumissatama Porto Santo Stefano

Toremar alukset saapuvat Porto Santo Stefano seuraavista satamista:

Porto Santo Stefano
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika