Ginostra
Matkusta suoraan Rinella lautta
Rinella
Katso hinnat

Miten päästä Ginostra Rinella lautalla ?

Etsitkö täydellistä Ginostra Rinella lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Ginostra Rinella on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Ginostra Rinella voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Ginostra Rinella -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Siremar, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Ginostra Rinella -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Siremar laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Ginostra Rinella sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Ginostra Rinella lauttatietoa

Lähtösatama
Ginostra
Italia
Eoliasaaret
Saapumissatama
Rinella
Italia
Eoliasaaret
Etäisyys
41 km
Lauttayhtiöt
Siremar
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Ginostra ja Rinella välillä?

Jos haluat matkustaa Ginostra ja Rinella välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Siremar, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Siremar Ginostra Rinella
Siremar
Siremar perustettiin vuonna 1960, ja sen kotipaikka on Milazzo, Italia. Yhtiö liikennöi Aeolian saarille ja Sisilian satamiin. Vivanodalla voit vertailla Ginostra-Rinella -hintoja ja varata Siremarin lipun Ginostra ja Rinella välillä. Lisätietoja Siremaristä

Mistä lähtevät lautat Ginostra? Mihin laivat saapuvat Rinella?

Lähtösatama Ginostra

Siremar lautat lähtevät Rinella seuraavista Ginostra satamista:

Ginostra (Stromboli)
Kartta

Saapumissatama Rinella

Siremar alukset saapuvat Rinella seuraavista satamista:

Rinella
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika