Göteborg
Matkusta suoraan Frederikshavn lautta
Frederikshavn
Katso hinnat

Miten päästä Göteborg Frederikshavn lautalla ?

Etsitkö täydellistä Göteborg Frederikshavn lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Göteborg Frederikshavn on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Göteborg Frederikshavn voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Göteborg Frederikshavn -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Stena Line, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Göteborg Frederikshavn -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Stena Line laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Göteborg Frederikshavn sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Göteborg Frederikshavn lauttatietoa

Lähtösatama
Göteborg
Ruotsi
Saapumissatama
Frederikshavn
Tanska
Etäisyys
91 km
Lauttayhtiöt
Stena Line
Ylitysten tiheys
7 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
3 tuntia 20 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Göteborg Frederikshavn: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Göteborg Frederikshavn, lippujen hinnat vaihtelevat 17 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 163 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Göteborg - Frederikshavn, on 68 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Göteborg - Frederikshavn on 3 tuntia 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 3 tuntia 45 min saapua Frederikshavn, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Frederikshavn 3 tuntia 15 min. Ensimmäinen lautta lähtee Göteborg satamasta klo 07:30. Viimeinen laiva Frederikshavn lähtee Göteborg satamasta klo 15:45.

Keskimääräinen hinta Göteborg - Frederikshavn-lauttaristeilylle.
68 €
Lauttojen hintaluokka Göteborg Frederikshavn (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
17 € - 163 €
Keskimääräinen ylitysaika Göteborg - Frederikshavn
3 tuntia 25 min
Ensimmäisen Frederikshavn menevän lautan lähtöaika
07:30
Viimeisen lautan lähtöaika Frederikshavn
15:45
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Frederikshavn
10:50
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Frederikshavn
19:00

Mitkä yhtiöt liikennöivät Göteborg ja Frederikshavn välillä?

Jos haluat matkustaa Göteborg ja Frederikshavn välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Stena Line, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Stena Line Göteborg Frederikshavn
Stena Line
Stena Line on ruotsalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa henkilö- ja ajoneuvoliikennettä Länsi-Euroopan satamien välillä, muun muassa Yhdistyneen kuningaskunnan Harwichin ja Alankomaiden Hook of Hollandin satamien välillä, Hullin ja Rotterdamin välillä sekä Liverpoolin ja Pohjois-Irlannin Belfastin välillä. Vivanodalla voit vertailla Göteborg-Frederikshavn -hintoja ja varata Stena Linein lipun Göteborg ja Frederikshavn välillä. Stena Line liikennöi Göteborg Frederikshavn 7 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 3 tuntia 20 min. Lisätietoja Stena Lineistä
3 tuntia 20 min
7 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Göteborg? Mihin laivat saapuvat Frederikshavn?

Lähtösatama Göteborg

Stena Line lautat lähtevät Frederikshavn seuraavista Göteborg satamista:

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Kartta

Saapumissatama Frederikshavn

Stena Line alukset saapuvat Frederikshavn seuraavista satamista:

Frederikshavn
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika