Granville
Matkusta suoraan Sark lautta
Sark
Katso hinnat

Miten päästä Granville Sark lautalla ?

Etsitkö täydellistä Granville Sark lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Granville Sark on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Granville Sark voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Granville Sark -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Manche Îles Express, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Granville Sark -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Manche Îles Express laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Granville Sark sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Granville Sark lauttatietoa

Lähtösatama
Granville
Ranska
Normandia
Saapumissatama
Sark
Yhdistynyt Kuningaskunta
Kanaalisaaret
Etäisyys
86 km
Lauttayhtiöt
Manche Îles Express
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Granville ja Sark välillä?

Jos haluat matkustaa Granville ja Sark välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Manche Îles Express, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Manche Îles Express Granville Sark
Manche Îles Express
Manche Iles Express -norjalainen laivayhtiö perustettiin vuonna 2005 Conseil Général de la Manchen tuella, ja se tarjoaa säännöllistä liikennettä Granville ja Sark välillä sekä yleisemmin Cotentinin ja Kanaalisaarten välillä. Vivanodalla voit vertailla Granville-Sark -hintoja ja varata Manche Îles Expressin lipun Granville ja Sark välillä. Lisätietoja Manche Îles Expressistä

Mistä lähtevät lautat Granville? Mihin laivat saapuvat Sark?

Lähtösatama Granville

Manche Îles Express lautat lähtevät Sark seuraavista Granville satamista:

Granville
Kartta

Saapumissatama Sark

Manche Îles Express alukset saapuvat Sark seuraavista satamista:

Sark
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika