Guernsey
Matkusta suoraan Cherbourg lautta
Cherbourg
Katso hinnat

Miten päästä Guernsey Cherbourg lautalla ?

Etsitkö täydellistä Guernsey Cherbourg lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Guernsey Cherbourg on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Guernsey Cherbourg voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Guernsey Cherbourg -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Condor Ferries, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Guernsey Cherbourg -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Condor Ferries laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Guernsey Cherbourg sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Guernsey Cherbourg lauttatietoa

Lähtösatama
Guernsey
Yhdistynyt Kuningaskunta
Kanaalisaaret
Saapumissatama
Cherbourg
Ranska
Normandia
Etäisyys
73 km
Lauttayhtiöt
Condor Ferries
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Guernsey ja Cherbourg välillä?

Jos haluat matkustaa Guernsey ja Cherbourg välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Condor Ferries, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Condor Ferries Guernsey Cherbourg
Condor Ferries
Condor Ferries on vuodesta 1964 lähtien ollut johtava yhtiö St Malon ja Kanaalisaarten sekä Ison-Britannian välisissä yhteyksissä. Vivanodalla voit vertailla Guernsey-Cherbourg -hintoja ja varata Condor Ferriesin lipun Guernsey ja Cherbourg välillä. Lisätietoja Condor Ferriesistä

Mistä lähtevät lautat Guernsey? Mihin laivat saapuvat Cherbourg?

Lähtösatama Guernsey

Condor Ferries lautat lähtevät Cherbourg seuraavista Guernsey satamista:

Saint Peter Guernsey Terminal
Kartta

Saapumissatama Cherbourg

Condor Ferries alukset saapuvat Cherbourg seuraavista satamista:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika