Haría
Matkusta suoraan Caleta del Sebo lautta
Caleta del Sebo
Katso hinnat

Miten päästä Haría Caleta del Sebo lautalla ?

Etsitkö täydellistä Haría Caleta del Sebo lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Haría Caleta del Sebo on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Haría Caleta del Sebo voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Haría Caleta del Sebo -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Haría Caleta del Sebo -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Haría Caleta del Sebo sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Haría Caleta del Sebo lauttatietoa

Lähtösatama
Haría
Espanja
Kanarian saaret
Saapumissatama
Caleta del Sebo
Espanja
Kanarian saaret
Etäisyys
5 km
Lauttayhtiöt
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Ylitysten tiheys
19 ylitystä päivässä
Pienin mahdollinen ylitysaika
30 min
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Lautta Haría Caleta del Sebo: Hinnat, aikataulut ja kesto

Jos haluat matkustaa lautalla Haría Caleta del Sebo, lippujen hinnat vaihtelevat 15 € yhdeltä henkilöltä, jos matkustat ilman autoa, ja 15 €, jos matkustat auton kanssa. Keskihinta, jonka olemme nähneet reitillä Haría - Caleta del Sebo, on 15 €. Keskimääräinen lauttamatkan kesto reitillä Haría - Caleta del Sebo on 25 min. Hitaimmilla lautoilla kestää 25 min saapua Caleta del Sebo, kun taas nopeimmat lautat saapuvat Caleta del Sebo 25 min. Ensimmäinen lautta lähtee Haría satamasta klo 08:00. Viimeinen laiva Caleta del Sebo lähtee Haría satamasta klo 11:00.

Keskimääräinen hinta Haría - Caleta del Sebo-lauttaristeilylle.
15 €
Lauttojen hintaluokka Haría Caleta del Sebo (Alin hinta 1 matkustajalle ja korkein hinta 1 matkustajalle ja autolle)
15 € - 15 €
Keskimääräinen ylitysaika Haría - Caleta del Sebo
25 min
Ensimmäisen Caleta del Sebo menevän lautan lähtöaika
08:00
Viimeisen lautan lähtöaika Caleta del Sebo
11:00
Ensimmäisen lautan saapumisaika kohteeseen Caleta del Sebo
08:25
Viimeisen lautan saapumisaika kohteeseen Caleta del Sebo
11:25

Miksi ottaa lautta Haría Caleta del Sebo?

Matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa, Haría Caleta del Sebo kulkeva lautta voi olla kätevä ja miellyttävä vaihtoehto päästä Caleta del Sebo. Tässä 3 syytä, miksi mielestämme lautta Haría Caleta del Sebo on ihanteellinen tapa matkustaa.

Hytin viihtyisyyttä varten
Vaikka Haría ja Caleta del Sebo välistä matkaa ei ole pakko tehdä varaamalla hytti, riistät itseltäsi mukavuuksia, joita lautta on ainoa liikennemuoto, joka tarjoaa. Hytit on varustettu makuupaikoilla, omilla kylpyhuoneilla ja joskus jopa luukuilla tai parvekkeilla, eivätkä ne eroa todellisista hotellihuoneista. Vaikka niiden käyttö on ilmeisintä yön yli kestävillä matkoilla, on täysin mahdollista varata hytti myös päivällä.
Huolehtiva henkilökunta
Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero henkilökunta on käytettävissäsi siitä hetkestä lähtien, kun alus lähtee Haría, siihen asti, kun se lähtee Caleta del Sebo. He opastavat sinut laivalla, opastavat sinut hyttiisi, palvelevat sinua ravintolassa ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Laivalla on usein infopiste, yleensä pääkannella.
ottaa vihdoin aikaa matkustaa
Elämme yhteiskunnassa, jossa kaikki menee yhä nopeammin ja nopeammin. Silti voit nauttia siitä, että voit lähteä Haría Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero lautalla, joka kulkee 5 km matkan Caleta del Sebo alle 40 kilometrin tuntinopeudella. Kaikilla aluksilla on lukuisia palveluja (baari, ravintolat, oleskelutilat, viihde jne...). Saatat jopa katua sitä, että saavut Caleta del Sebo niin nopeasti!

Mitkä yhtiöt liikennöivät Haría ja Caleta del Sebo välillä?

Jos haluat matkustaa Haría ja Caleta del Sebo välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Biosfera Express Haría Caleta del Sebo
Biosfera Express
Biosfera Express harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Haría ja Caleta del Sebo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Haría-Caleta del Sebo -hintoja ja varata Biosfera Expressin lipun Haría ja Caleta del Sebo välillä. Biosfera Express liikennöi Haría Caleta del Sebo 9 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Biosfera Expressistä
30 min
9 ylitystä päivässä
Lineas Maritimas Romero Haría Caleta del Sebo
Lineas Maritimas Romero
Lineas Maritimas Romero harjoittaa lauttaliikennettä Espanja, mukaan lukien lauttaliikenne Haría ja Caleta del Sebo satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Haría-Caleta del Sebo -hintoja ja varata Lineas Maritimas Romeroin lipun Haría ja Caleta del Sebo välillä. Lineas Maritimas Romero liikennöi Haría Caleta del Sebo 10 ylitystä päivässä, ja matka-aika on 30 min. Lisätietoja Lineas Maritimas Romeroistä
30 min
10 ylitystä päivässä

Mistä lähtevät lautat Haría? Mihin laivat saapuvat Caleta del Sebo?

Lähtösatama Haría

Biosfera Express tai Lineas Maritimas Romero lautat lähtevät Caleta del Sebo seuraavista Haría satamista:

Orzola
Kartta

Saapumissatama Caleta del Sebo

Lineas Maritimas Romero tai Biosfera Express alukset saapuvat Caleta del Sebo seuraavista satamista:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

FAQ (USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET)

Jos matkustat lautalla Haría Caleta del Sebo, Haría ja Caleta del Sebo välisen 5 km:n matkan kulkeminen kestää vähintään 30 min.

Tämä riippuu usein vuodenajasta (talvella Haría ja Caleta del Sebo välillä on vähemmän ylityksiä) ja lauttayhtiöstä (Biosfera Express ja Lineas Maritimas Romero). Tällä hetkellä Haría ja Caleta del Sebo välillä on 19 ylitystä päivässä.

Reitillä Haría-Caleta del Sebo liikennöi 2 lauttayhtiötä: Biosfera Express ja Lineas Maritimas Romero.

Kyllä, ehdottomasti, suoria yhteyksiä tarjoavat Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Haría ja Caleta del Sebo välisen matkan aikana matkustat 5 km.

Jos haluat matkustaa laivalla Haría Caleta del Sebo, hinnat vaihtelevat edullisimmillaan 15 € - 15 €. Havaitsemamme keskihinta oli 15 €.

Ensimmäinen lautta lähtee Haría klo 08:00 kohti Caleta del Sebo.

Viimeinen lautta Caleta del Sebo lähtee Haría yleensä klo 11:00.

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika