Matkustaminen lautalla Harwich Alankomaat

Matkustaminen lautalla Harwich Alankomaat on erinomainen valinta! Harwich Alankomaat -lauttoja liikennöi 1 varustamoa (Stena Line), jotka palvelevat Hook of Holland ja Harwich satamia.

Jotta löydät varmasti halvan Harwich Alankomaat -laivalipun, suosittelemme käyttämään hakukonettamme, joka vertailee Stena Line tarjouksia, hintoja ja aikatauluja.

Lautta Harwich Alankomaat luvuilla

Maat
Yhdistynyt Kuningaskunta
Alankomaat
Satamien lukumäärä
2
Lauttayhteyksien määrä
1
Lauttayhtiöiden lukumäärä
1
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Kaikki Harwich Alankomaat lauttareitit

Etsitkö lauttaa Harwich - Alankomaat? Tutustu suosituimpiin reitteihin, joilla voit purjehtia näiden eri alueiden välillä. Halusitpa sitten saarille, historiallisiin satamiin tai viehättäville rannoille, lautat ovat kätevä ja mukava tapa matkustaa Harwich ja Alankomaat välillä. Mukavat hytit, ravintoloita, elokuvateattereita, lasten aktiviteetteja... Stena Line lautat tarjoavat erinomaiset tilat ja palvelut koko perheelle.

Suunnitellaksesi lauttamatkaasi Harwich tai Hook of Holland käytä hintavertailutyökaluamme löytääksesi parhaat tarjoukset Harwich Alankomaat -lauttalippuihin, joilla säästät aikaa ja rahaa. Helppokäyttöisen hintavertailutyökalumme avulla löydät tarjouksia ja aikatauluja useilta lauttayhtiöiltä, kuten Stena Line. Tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva tarjous löytyy varmasti. Etsi 1 Harwich ja Alankomaat välisen lauttareitin joukosta!

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus
Lautta Harwich Alankomaat - Halvat laivaliput

Opas lauttamatkalle paikasta Harwich paikkaan Alankomaat

Alankomaat: Lauttamatka ja maan löytäminen

Kun matkustat lautalla Alankomaihin, on tärkeää tietää, mihin satamaan saavut tai mistä lähdet. Amsterdam on suosittu satama Yhdistyneestä kuningaskunnasta tuleville lautoille, kun taas Rotterdamin ja Hook of Hollandin satamia käytetään useammin Skandinaviasta tai Saksasta tuleville lautoille.

Kun olet poistunut laivasta, Alankomaissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Amsterdam on tietenkin kuuluisa kanaaleistaan, museoistaan ja vilkkaasta yöelämästään. Rotterdam on moderni ja eläväinen kaupunki, jossa on monia nykyaikaisia rakennuksia ja hienoja ravintoloita. Äläkä jätä väliin Keukenhofin kuuluisia tulppaanipeltoja.

Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

None

None
None
None