Havneby
Matkusta suoraan List lautta
List
Katso hinnat

Miten päästä Havneby List lautalla ?

Etsitkö täydellistä Havneby List lauttalippua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Lautta Havneby List on kätevä ja miellyttävä tapa matkustaa.

Tiedämme, että lauttamatkan suunnittelu Havneby List voi olla stressaavaa, joten teemme parhaamme, jotta Havneby List -lautan varaaminen olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Helppokäyttöisen Vivanoda-alustamme avulla voit vertailla eri lauttayhtiöiden, kuten Syltfähre, hintoja, reittejä ja palveluita. Näin voit löytää parhaan tarjouksen Havneby List -lauttalippuun, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, matkustitpa sitten yksin, pariskuntana tai perheen kanssa.

Useimmilla Syltfähre laivoilla on laivapalveluja, kuten hyttejä, ravintoloita, kauppoja, Wi-Fi ja paljon muuta. Usein ne tarjoavat myös palveluja liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löytääksesi parhaat tarjoukset lauttoihin Havneby List sinun tarvitsee vain syöttää matkapäiväsi ja aloittaa haku Vivanodalla.

Havneby List lauttatietoa

Lähtösatama
Havneby
Tanska
Saapumissatama
List
Saksa
Schleswig-Holstein
Etäisyys
12 km
Lauttayhtiöt
Syltfähre
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Mitkä yhtiöt liikennöivät Havneby ja List välillä?

Jos haluat matkustaa Havneby ja List välillä lautalla, valittavana on useita yhtiöitä, kuten Syltfähre, jotka liikennöivät säännöllisesti näiden kahden kaupungin välillä. Voit lukea lisää eri lauttayhtiöistä tällä reitillä ja niiden lähtöajoista täältä.

Syltfähre Havneby List
Syltfähre
Syltfähre harjoittaa lauttaliikennettä Saksa ja Tanska, mukaan lukien lauttaliikenne Havneby ja List satamien välillä. Vivanodalla voit vertailla Havneby-List -hintoja ja varata Syltfährein lipun Havneby ja List välillä. Lisätietoja Syltfähreistä

Mistä lähtevät lautat Havneby? Mihin laivat saapuvat List?

Lähtösatama Havneby

Syltfähre lautat lähtevät List seuraavista Havneby satamista:

Havneby
Kartta

Saapumissatama List

Syltfähre alukset saapuvat List seuraavista satamista:

List
Kartta
Etsi lauttoja
Etsi ja varaa majoitus

Etsi suodattimet

Kuljetusmuoto
Lähtöaika
Saapumisaika